Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Ben gittim yerinden aldım yurtiçi kargoda onlara kalsa pazartesi gelecekti
Dediğim gibi bizlere daha ne kargoya verildi SMS si geldi nede başka bir şey sitede de kargoya verilecek yazıyor. Büyük ihtimal pazartesi vericek ler bizimkileri 500 stok olunca böyle oluyor demek ki. Benim vaktim var masa ve sandalye sipariş verdim zaten onlar gelene kadar evde köşede duracak. Nasıl hocam beğendiniz mi?

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yusuf İslam
Dediğim gibi bizlere daha ne kargoya verildi SMS si geldi nede başka bir şey sitede de kargoya verilecek yazıyor. Büyük ihtimal pazartesi vericek ler bizimkileri 500 stok olunca böyle oluyor demek ki. Benim vaktim var masa ve sandalye sipariş verdim zaten onlar gelene kadar evde köşede duracak. Nasıl hocam beğendiniz mi?
Yurtiçi kargo ise uygulama indir telefon numaran ile giriş yap orada gösteriyor banada mesaj gelmedi ben uygulamadan baktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

foto atar mısınız gorsek bi
Şuan eski pc takılı digerini takımca atarım

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 65

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Yurtiçi kargo ise uygulama indir telefon numaran ile giriş yap orada gösteriyor banada mesaj gelmedi ben uygulamadan baktım

Kaç kilo sence ortalama hocam ona göre masanın üstüne koyucam

Senin de mi ekran kartı montajlı geldi kral

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmetilk12
1-) Öncelikle ekran kartın takılı değil, MSI RTX 3060 yazan kutuya bir bak bakalım oradadır. Onu takmak da çok basit video'ları var.

2-) Kabloyu anakarta takmışsın, sistemin üstünde gelen işlemcinin grafik birimi olmadığı için anakarttan görüntü alamazsın, kabloyu ekran kartına takmak lazım ki görüntü alabilesin.

3-) Msi rtx 3060 ventus'da 3 tane display, 1 tane de hdmi girişi var o kabloyla yine görüntü alamazsın. Monitöründe Hdmi girişi varsa bir tane hdmi 2.0 kablo al eğer monitöründe hdmi girişi yoksa vga to hdmi dönüştürücü adaptör alman lazım.

Bir de şu kasanın arkasını bir de içini tam çekip atsana görelim. :D
Hocam cahilliğime verin özür dilerim hepinizden ama ekran kartı gerçekten takılıydı

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yusuf İslam
Kaç kilo sence ortalama hocam ona göre masanın üstüne koyucam

Senin de mi ekran kartı montajlı geldi kral
Evet ekran kartı montajlı geldi kasa tahmini 4 kilo 8.95 kilo

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Hocam cahilliğime verin özür dilerim hepinizden ama ekran kartı gerçekten takılıydı

Dostum ekran kartı takılıysa kasanın arkasındaki kırılabilir tenekeler neden takılıydı? Çıkarttın mı ne yaptın ya da öyle kötü bir açıdan foto çektin ki biz göremedik. Şu kasanı düzgün şekilde çek biz de yardımcı olalım. Özüre falan gerek yok, herkes hata yapar. Herkes, her şeyi 1 günde öğrenmiyor.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Evet ekran kartı montajlı geldi kasa tahmini 4 kilo 8.95 kilo
25 kilo taşıma kapasitesi var masamın sorun yok o zaman. Hocam biosa bakarmısınız merak ediyorum acaba güncel mi? İnşallah güceldir birde onunla uğraşmayız 🤷‍♂️

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Benim ki kesin bi sıkıntı olucak gibi hissediyorum istanbuldakilerin kargo aracı 10 tane kasisden geçse bana gelene kadar 100 tane kasisden geçicek uzun yol bide umarım bişi olmazda uğraşmak durumunda kalmam.

25 kilo taşıma kapasitesi var masamın sorun yok o zaman. Hocam biosa bakarmısınız merak ediyorum acaba güncel mi? İnşallah güceldir birde onunla uğraşmayız 🤷‍♂️
Bi arkadaş yazmıştı gidip mağazadan alanlardan bios güncel demişti. Önceki mesajlarda var fotoğraf da atmıştı.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Benim ki kesin bi sıkıntı olucak gibi hissediyorum istanbuldakilerin kargo aracı 10 tane kasisden geçse bana gelene kadar 100 tane kasisden geçicek uzun yol bide umarım bişi olmazda uğraşmak durumunda kalmam.

Bi arkadaş yazmıştı gidip mağazadan alanlardan bios güncel demişti. Önceki mesajlarda var fotoğraf da atmıştı.
Hocam kutuda sorun varsa direkt eve girmeden geri gönderirsin. Her yerde vatan var olmadı oraya götürürsün

Ben de kendimi böyle motive ediyorum 😅

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yusuf İslam

bios güncel

Top Bottom