Aderal
80+ Bronze
Kendi forumundan (pchocasi)Nerden açıklamış
Kendi forumundan (pchocasi)Nerden açıklamış
Avın kokusunu alan geliyorAlla alla kim bilir ne gelcek
Çok farklı dediği yarın sıraya girmek değildir diye anlıyorum çünkü birçok kez yapıldı bu
Özellik olarak farklı demiş bence.Çok farklı dediği yarın sıraya girmek değildir diye anlıyorum çünkü birçok kez yapıldı bu
KONUYU GÖRENLER ANLIKAvın kokusunu alan geliyor
Pahalı sistem gelecek işte. Boşuna vatana gitmeyin önce sistemi görün 20K lık sistem bekleyenler sürprizle karşılaşabilir diyor adam kısaca. 14400F koyulan bir sistemde 4060 falan kullanmamışlardır ona emin gibiyim.Özellik olarak farklı demiş bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
KONUYU GÖRENLER ANLIK
Göt olmak daha olası alınabilcek bi rsik gibi gelmedi banaLafına güvenip mağazaya gitmedim umarım g.t etmez bizi
Bende onu diyorum parçaları iyi olacak fiyatı yüksek olcak ondan öyle bişey demiş bencePahalı sistem gelecek işte. Boşuna vatana gitmeyin önce sistemi görün 20K lık sistem bekleyenler sürprizle karşılaşabilir diyor adam kısaca. 14400F koyulan bir sistemde 4060 falan kullanmamışlardır ona emin gibiyim.
Goat serisi ucuz olur giriş seviye olur gibi bir algı var herkeste. Öyle olmayacağı belli, adam da onun mesajını verme gayretinde.
35K bandı sistem bekliyorsan git bence. En kötü geri dönersin tabi çok uzaksa bilemem.Lafına güvenip mağazaya gitmedim umarım g.t etmez bizi
Ben gidicem az sonraAnkara söğütözü mağazasına giden var mı?
Biz de diyoruz da linç yiyoruzNerden açıklamış