Neler Yeni

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Furkan Görür
Beyler birisi vatanpc arayıp goat v4 bilgisayarının parçalarını öğrenebilirim almakta kararsız kaldım diyebilir mi belki söylerler 🤣

Scheibe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak t
Videoyu izlemeden gitmeyin dedi ama bunu dediği için daha çok gideceğim diyen var ek olarak eğer yarın satışa çıkacaksa sistem ve sadece mağazaya özelse çok mantıksız bir karar
aynen sadece kuyruk olcak nolcak sanki al satçılar gelmekten vazmıgeçicek daha çok abancaklar yarın şu saat diyince

JANEH

80+ Bronze
aynen sadece kuyruk olcak nolcak sanki al satçılar gelmekten vazmıgeçicek daha çok abancaklar yarın şu saat diyince
dövelim arayalım alıyoruz diye sonra başına bi benlim ağız yüz bırakmayak hepsine yapsak biter zaten olay

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,286
İsim
Kadir
Daha çok alıp satanlar gidiyor sabaha kadar bekliyor arabasının içinde, kargo maliyetinden kurtulmak için mağazadan satış yapıyorsan aç online sistem ödemeni çoklu alımı da önlemek için isim soyisim bilgisi kullan tek hesap tek sipariş sistemi kullan hadi her şeyi geçtim tele satışla olsun zaten birçok müşteri hizmet uzmanı var arayan tekli kart sınırıyla alsın kargo maliyeti mi yüksek tele satışla alanlar adresine en yakın mağazadan teslim alsın çok mu zor bunları düşünmek açıkçası ben kullanmak için almayı planlıyorum ama yarın satış olursa ben gidip almam.

ACGG

80+
Sürpriz olarak hediye çevre birimi olabilir belki (monitör, klavye, mouse)

Son düzenleme:

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
baba merhaba

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru