Hocam bilgim çok kısıtlı sistem geldiginde burayı takip edicemParçalar kaliteli olursa alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunları vatan mağazasına gidip pc hocası diyerek mi alıyoruz
Hocam bilgim çok kısıtlı sistem geldiginde burayı takip edicemParçalar kaliteli olursa alınır.
sistem ihtiyacın varsa goat her türlü kaçırılmayacak türden olur aradığın nitelikler özel şeyler değilse tabii takip ediyorum her yorumu forum üyelerinin genel beklentisi 25-30kTahmini kaç k olucak ve sizce alınır mı beyler
Sen bu bilgisizlik ile alma zaten.Zotac gelirse ben almam ismi bile dandik.
18.00 bekleyin.vatanpc aradım, sistem daha çıkmadı dedi
bu demek oluyor bugün mü çıkacak
Hocam eger vatanpcdeyse her ilden alabiliyor muyuz magazaya gidipvatanpc aradım, sistem daha çıkmadı dedi (satışa açılmadı anlamında söyledi)
bu demek oluyor bugün mü çıkacak
sistem vatanpc den çıkacak, onlarda bekliyormuşHocam eger vatanpcdeyse her ilden alabiliyor muyuz magazaya gidip
Oh iyi bari vatan evimin dibinde güzel gelirse fiyatı alırım gibşsistem vatanpc den çıkacak, onlarda bekliyormuş
her vatanpc de oluyormuş.
sen fiyat araştırması yaparken stok tükenmesin de büyükşehirliler tüketiyor anlık.Oh iyi bari vatan evimin dibinde güzel gelirse fiyatı alırım gibş
Mağazaya gitmem 2 dakika heralde tükenmeden yakalarım bilmiyorum artık nasipte varsasen fiyat araştırması yaparken stok tükenmesin de büyükşehirliler tüketiyor anlık.
kesin mi ?bosuna gitmeyin satış yarın olacak
Sallıyor aklınca rakip eleyecekbosuna gitmeyin satış yarın olacak
kayserideki vatana gelen olmaz bu kadar kasmabosuna gitmeyin satış yarın olacak