Neler Yeni

Pch Medal X4 8.889tl

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
Bu işlemcileri böyle böyle iteleyecekler demekki millete 🤔

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Bu işlemcileri böyle böyle iteleyecekler demekki millete 🤔
Valla Sistemler iyi olur diye vatandan 12.5Kya RTX 3060 Sistemi Almadım salı günkü sistemde böyle dandik işlemci olursa kalcaz açıkta

KnightDavion

80+ Bronze
stoğu nasıl tükendi bunu alan var mıydı ki tatmin etmedi beni

Kararsız olanları tavlamak için “ Bak acele et kalmayabilir” hissiyatı vermek için arada bir stoğu kapatıp tekrar açıyor olabilirler. Şahsi fikrim bazen yapıyor olabilirler.

SadeceSeyf

80+ Gold

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Hatırlar mısınız? 2-3 hafta önce gaming gen tr 8.999 liraya haftasonu sistem satmıştı 1660ti lı. Bu
stoğu nasıl tükendi bunu alan var mıydı ki tatmin etmedi beni
Beni de etmedi. Bi dahaki sistemi salı mıymıl

Gladyoer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğaner Olgun
Ben aldım sistemi umarım herkese nasip olur işlemcinin durumundan farkındayım ama 3 senedir pc almaya çalışıyorum kim ne derse desin bu fiyatı hakeden bir sistem daha iyisi çıkar mı elbet çıkar ama yarın olcanı bilemeyiz

Knispel

80+ Bronze
Alınmaz diyenleri anlayamadım. PSU, kasa,ssd,16gb ram bedavaya geliyor. Şöyle bir sistemin ne kadardan çıkmasını bekliyordunuz ki?

8.8K'ya bu kadar var yapacak bir şey yok. Daha iyisi varsa onu alın, 3600 iyi yapacak bir şey var mı yok, bunu alacaksınız ne yapalım.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Yoo zorunda mıyız neden alalım. Daha iyisini bekleriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

8.8K'ya bu kadar var yapacak bir şey yok. Daha iyisi varsa onu alın, 3600 iyi yapacak bir şey var mı yok, bunu alacaksınız ne yapalım.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha iyisi varsa eğer onu al sen o zaman.

Unutma ki her zaman iyi olanı değil paranın yettiğini alırsın.

Yeni işlemciler geldi şimdi ortalık bunlarla dolacak buna da yapacak bir şey yok.

~KİNG~

80+ Bronze
4500 gayet iyi bir işlemci. Türkiyede yaşıyoruz arkadaşlar. Herkes 5600 alamıyor. Intel yapsan anakarttan fiyat biniyor. 1660 süperlede iyi beslediğini görüyorum.
+++ sistem zaten bence kötü değil, insanları anlamak gerçekten zor... herhangi bir x firmasi ucuz sistem çıkardığı zaman ondan iyisi yok... al , sat yaparken de sıkıntı yok ... yine ayni şekilde x firmasi size göre pahalı sistem çıkardığı zaman o firmadan da kötüsü yok. Bu tür algilardan vazgeçin... adamlar sistemleri hazırlıyorlar, emek harcıyorlar. Siz hemen yerden yere vuruyorsunuz... empati yapin biraz...

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
+++ sistem zaten bence kötü değil, insanları anlamak gerçekten zor... herhangi bir x firmasi ucuz sistem çıkardığı zaman ondan iyisi yok... al , sat yaparken de sıkıntı yok ... yine ayni şekilde x firmasi size göre pahalı sistem çıkardığı zaman o firmadan da kötüsü yok. Bu tür algilardan vazgeçin... adamlar sistemleri hazırlıyorlar, emek harcıyorlar. Siz hemen yerden yere vuruyorsunuz... empati yapin biraz...
Yani dikkat ettiysen kimse pahalı demedi. Taner hocayıda şahsen çok severim ben. Ancak kendisi piyasanın en iyi ürünleri olacak demişti. Siz her itopya sisteminde olan fix parçalar dışında bişey görebildiniz mi ben göremedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,783
Üyeler
160,883
Son üye
fahrettin33
Top Bottom