byhorozkentli
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bu işlemcileri böyle böyle iteleyecekler demekki millete ![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
Valla Sistemler iyi olur diye vatandan 12.5Kya RTX 3060 Sistemi Almadım salı günkü sistemde böyle dandik işlemci olursa kalcaz açıktaBu işlemcileri böyle böyle iteleyecekler demekki millete![]()
stoğu nasıl tükendi bunu alan var mıydı ki tatmin etmedi beni
Ben alacaktım ekran kartı için ama aldılar ^^stoğu nasıl tükendi bunu alan var mıydı ki tatmin etmedi beni
Beni de etmedi. Bi dahaki sistemi salı mıymılstoğu nasıl tükendi bunu alan var mıydı ki tatmin etmedi beni
Yoo zorunda mıyız neden alalım. Daha iyisini bekleriz8.8K'ya bu kadar var yapacak bir şey yok. Daha iyisi varsa onu alın, 3600 iyi yapacak bir şey var mı yok, bunu alacaksınız ne yapalım.
Daha iyisi varsa eğer onu al sen o zaman.Yoo zorunda mıyız neden alalım. Daha iyisini bekleriz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yoo zorunda mıyız neden alalım. Daha iyisini bekleriz
+++ sistem zaten bence kötü değil, insanları anlamak gerçekten zor... herhangi bir x firmasi ucuz sistem çıkardığı zaman ondan iyisi yok... al , sat yaparken de sıkıntı yok ... yine ayni şekilde x firmasi size göre pahalı sistem çıkardığı zaman o firmadan da kötüsü yok. Bu tür algilardan vazgeçin... adamlar sistemleri hazırlıyorlar, emek harcıyorlar. Siz hemen yerden yere vuruyorsunuz... empati yapin biraz...4500 gayet iyi bir işlemci. Türkiyede yaşıyoruz arkadaşlar. Herkes 5600 alamıyor. Intel yapsan anakarttan fiyat biniyor. 1660 süperlede iyi beslediğini görüyorum.
Yani dikkat ettiysen kimse pahalı demedi. Taner hocayıda şahsen çok severim ben. Ancak kendisi piyasanın en iyi ürünleri olacak demişti. Siz her itopya sisteminde olan fix parçalar dışında bişey görebildiniz mi ben göremedim.+++ sistem zaten bence kötü değil, insanları anlamak gerçekten zor... herhangi bir x firmasi ucuz sistem çıkardığı zaman ondan iyisi yok... al , sat yaparken de sıkıntı yok ... yine ayni şekilde x firmasi size göre pahalı sistem çıkardığı zaman o firmadan da kötüsü yok. Bu tür algilardan vazgeçin... adamlar sistemleri hazırlıyorlar, emek harcıyorlar. Siz hemen yerden yere vuruyorsunuz... empati yapin biraz...