brtshnn
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
bu paraya asla alınmaz. işlemci kötü, anakart kötü ve ddr4. bakalım ne olacak bu işin sonu, millet ddr4 toplasın diye ramleri 20 k yaparlar yakında.
bu diğerine göre daha iyi ama 30k verip 5060 almak mantıklı değil. bence indirimli sistem bekle acele etme.Peki buPcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Müq knk. BAŞKA bi arkadaş konusunu açmış da harbi fiyatına göre müqPeki buPcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Evet piyasanın altında ama rmin olamadımMüq knk. BAŞKA bi arkadaş konusunu açmış da harbi fiyatına göre müq
Evet ben de bilmiyorum aydınlatan olursa sevinirimPeşin fiyata taksit yapıyor mu ? Yapıyorsa hangi karta kaç taksit oluyor. Üye olmadan gözükmüyor taksitler.
Bence alınır diyorum kankaEvet piyasanın altında ama rmin olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet ben de bilmiyorum aydınlatan olursa sevinirim
Yok trt bandrolü yok dram krizi falan daha beklemek mantıklı gelmiyor açıkçası.Şimdi 31k olan sistem 2026da en az 35k olur bencebu diğerine göre daha iyi ama 30k verip 5060 almak mantıklı değil. bence indirimli sistem bekle acele etme.
Tabii kanka doğru diyorsun bi de asgari ücrete zamlar gelecek falan sistemler de uçar benceYok trt bandrolü yok dram krizi falan daha beklemek mantıklı gelmiyor açıkçası.Şimdi 31k olan sistem 2026da en az 35k olur bence
40 olur Şu an ne alırsanız Kardır öyle düşününYok trt bandrolü yok dram krizi falan daha beklemek mantıklı gelmiyor açıkçası.Şimdi 31k olan sistem 2026da en az 35k olur bence