PCKOLİK- GHOST V3 Alınır mı?

asparagas

80+
Reaksiyon skoru
25
Şikayetvar da baya inceledim bu PCKOLİK ' i genelde herkes şikayetçi. Ama sistemde bir tık hoşuma gitti napsam bilemedim sizce alınır mı ?

-AMD Ryzen 5 5600 MPK 6 Çekirdek 12 Thread 3.5/4.4GHz
-GAINWARD GEFORCE RTX 4060TI GHOST 8GB GDDR6X 128 BIT EKRAN KARTI
-Asus Prime B550M-K AM4 DDR4 4400 HDMI DVI VGA 2xM2 USB3.2 mATX PCIE 4.0 ECC Ram Anakart
-GSKILL 16GB (2X8GB) RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ CL18 DUAL KIT RAM
-DEEPCOOL PF650 650W 80+ GÜÇ KAYNAĞI
-MLD 1TB M500 7000/4700 MB NVME GEN4 M.2 SSD
-DEEPCOOL LE500 MARRS SİYAH 240MM İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU
-GameBooster GB-F3105B USB 3.0 RGB Fan Siyah ATX Mesh Kasa

Kanka bizim milletin genel huyu teşekkür etmez ama en ufak şeyde abartarak o sitelere yazar, yani site sana eksiksiz kusursuz tam günü saatinde bir ürün yollasa gidip birisi sormadan "X firmadan alışveriş yapılır mı" demeden sen gidip o şikayetvar a giriş yapıp teşekkür mesajı yayınlamazsın. O yüzden oraya hiç bakma. Dün mesela itopya millete kağıt verip evine yollamış gariplerimin sesi çıkmıyor ki adamlar "Sizinki iptal kardeş alma sen" demesin diye ve adamlar sırada bekledi geceden falan ama bende itopyadan 3 pc aldım bugüne kadar.... O yüzden Pckolik te yıllardır piyasada olan birçok kişinin alışveriş yaptığı bir marka, yoğun günleri olabilir sitelerinin altyapısı da çok iyi olmayabilir belki ama sistem çok iyi ve alınabilir.

Kanka bizim milletin genel huyu teşekkür etmez ama en ufak şeyde abartarak o sitelere yazar, yani site sana eksiksiz kusursuz tam günü saatinde bir ürün yollasa gidip birisi sormadan "X firmadan alışveriş yapılır mı" demeden sen gidip o şikayetvar a giriş yapıp teşekkür mesajı yayınlamazsın. O yüzden oraya hiç bakma. Dün mesela itopya millete kağıt verip evine yollamış gariplerimin sesi çıkmıyor ki adamlar "Sizinki iptal kardeş alma sen" demesin diye ve adamlar sırada bekledi geceden falan ama bende itopyadan 3 pc aldım bugüne kadar.... O yüzden Pckolik te yıllardır piyasada olan birçok kişinin alışveriş yaptığı bir marka, yoğun günleri olabilir sitelerinin altyapısı da çok iyi olmayabilir belki ama sistem çok iyi ve alınabilir.
Doğrudur hocam ama bu kasa ilk indirim olarak 18 e çıktı o gün alacaktım fakat sitesi rezalet olduğu için 3 4 saat denedim bir türlü kendine gelmedi salmıştım. Şu an bile siteye giremiyorsun arada ilginç mevzu böyleyken güven konusu biraz sıkıntı oluyor.

Gaınward markasına güvenebilir miyiz
72 derecede çalışıyor full yükte ve yılların markası. Arkadaşlar ekran kartı markaları sizin 50 liraya everest mouse ile polosmart mouse farkına bakarak almanıza benzemez, koskoca dünyada 3 ekran kartı çipi üreticisi var ve adamlar bu çipi hangi markalara ne üretim şartları altında verildiği gibi ibarelerle anlaşmalar mevcut. Evet kiminin soğutması, fanları ve ya kullanılan Vram'ler bilmem neler kaliteli oluyor ama onda bile örneğin Asus Tuf ile Asus rogta fark ediyor. Ghost serisi orta serisi sayılır Gaınward'ın.

Geri