Neler Yeni

Çözüldü✓ PCkolik güvenilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İrfan
Hayırlı olsun. Ben de bu sistemden 5600X'e yükselterek almıştım. AMD Ryzen 5 5600 ile 5600X stok soğutucuyla uzun vadeli kullanılmaması gereken işlemciler. Ancak daha iyi soğutucu alana kadar ya da undervolt yapılarak kullanılabilir. İki işlemcinin de maksimum sıcaklığı 95° ve yaz ayında rahatlıkla 90 dereceleri görebiliyorsunuz. 90 dereceye çıkınca eğer soğutma hala daha yeterli değilse bu sefer daha fazla ısınmaması için çalışma frekansını düşürüyor. Bu sebeple ortalama 1000 TL soğutucu için masraf yapılması gerekiyor.
Darboğaz durumu olmaz değil mi çünkü sanki 4060ti biraz güçlü bir ekran kartı işlemci ekran kartınin yanında biraz hafif kalıyor sanki?

burakatan

80+
Darboğaz durumu olmaz değil mi çünkü sanki 4060ti biraz güçlü bir ekran kartı işlemci ekran kartınin yanında biraz hafif kalıyor sanki?
1080p çözünürlükte oynarsanız ki öyle yapacaksınız büyük ihtimal işlemciye daha çok yük bineceği için çok ufak çapta bir dar boğaz yapabilir ama kafaya takılacak kadar değil. 5600 gayet yeterli bir işlemci. Zaten darboğaz çok güçlü bir işlemci almadığınız sürece her türlü olur. Önemli olan performansı etkileyecek derecede olup olmayacağı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İrfan
1080p çözünürlükte oynarsanız ki öyle yapacaksınız büyük ihtimal işlemciye daha çok yük bineceği için çok ufak çapta bir dar boğaz yapabilir ama kafaya takılacak kadar değil. 5600 gayet yeterli bir işlemci. Zaten darboğaz çok güçlü bir işlemci almadığınız sürece her türlü olur. Önemli olan performansı etkileyecek derecede olup olmayacağı.
Yani performansı etkilemez değil mi

Ysuflix

80+ Gold
anakartı B550M DS3H yap ssdyi MLD 1TB M500 olandan yap fiyatlar iyiymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gündür kargoya vermediler normaldir degilmi hocam
normal normal 1 haftaya kadar sürer kargoya verilmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmethan Önen
Bana sistem 4 gün sonra geldi. Sistem geldikten sonra siteye baktım hala kargo aşamasında yazıyordu. Yani sitede yazana pek bakma. Bir de geldikleri gün haberin olmuyor gelmeden 5 dk önce haber ediyor kargocu
hocam bende ghost sistemi almayi dusunuyorum sıkıntısız geldi degilmi?

Top Bottom