Reis bu niye böyle oldu ya? Farklı telefondan girmeye de çalıştım orda da aynı bu şekil. Hesabıma giremiyorumKabloları diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Psu kablosu
Yuh senden sonra sipariş edenlerin eline ulaşmış sen ne alaka geride kalmışsın kardeş5 Mart'ta siparis verdim hala kargoya vermediler şimdi aradım bugün dönüş yapılacak dendi bakalim
Benimki de aynıReis bu niye böyle oldu ya? Farklı telefondan girmeye de çalıştım orda da aynı bu şekil. Hesabıma giremiyorum
Yuh senden sonra sipariş edenlerin eline ulaşmış sen ne alaka geride kalmışsın kardeş
Knk giriliyor artık girdim benPckolik mi çökmüş bende mi öyle görünüyor?
Var mı bi değişiklik bende hala kargo için hazırlanıyor diyo yawBenimki de aynı
Aynı hocam bekliyorum da yani hiç tadı tuzu kalmadı.Knk giriliyor artık girdim ben
Var mı bi değişiklik bende hala kargo için hazırlanıyor diyo yaw
Hocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın.Arkafaşlar selamlar kargoyunteslim aldım resimleri ekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ekler
Kablolaması pek zarif değil ama ben hiç yapamazdım
Ekran kartını taktım anakartın içinde bir ğoşet vardı orda siyah bir vida vardı onla sabitledim ama güç girişini nasıl takacağımı bilmiyorum
Kral ya kral. Teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için.Arkafaşlar selamlar kargoyunteslim aldım resimleri ekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ekler
Ekran kartını taktım anakartın içinde bir ğoşet vardı orda siyah bir vida vardı onla sabitledim ama güç girişini nasıl takacağımı bilmiyorum
Sabrın sonu selamettir reis. Allahın izniyle bi gelsin deHocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Sistem montajlı gelmiyor mu?Arkafaşlar selamlar kargoyunteslim aldım resimleri ekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ekler
Ya hocam normalde geç gelmesine bir şey demem de kardeşime sürpriz yaparım diyodum. Bi arkadaşım var onla oyunları falan ayarlayıp eve getirdiğimde her şey hazır olsun istiyodum da haftaya kalırsa o iş iptal olur.Kral ya kral. Teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için.
Sabrın sonu selamettir reis. Allahın izniyle bi gelsin de
Reis taktığın zaman haber eder misin pinler niye gözükmüyor nereye taktın onunda bi fotosunu atıverArkafaşlar selamlar kargoyunteslim aldım resimleri ekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ekler
Sadece ekran kartı takılı değil.Sistem montajlı gelmiyor mu?
80+ bronzmuş iyi bariPsu da tam olarak bu arkadaş
Personal Computer Power Supply FSP650-51AAC | FSP TECHNOLOGY INC.
The FSP650-51AAC of FSP Group has ATX, 80 PLUS BRONZE and CB 62368, which delivers 650W output, making it the best option for computer power supply.www.fsp-group.com