kasarreiss
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Salı günü pckolik üzerinden kasa sipariş ettim daha kargoya bile verilmedi hep uzun mu sürüyor böylr
forumdan okuduğum kadarıyla sipariş verdiğini unutanlar olmuşSalı günü pckolik üzerinden kasa sipariş ettim daha kargoya bile verilmedi hep uzun mu sürüyor böylr
O kadar uzun sürecekse yandık istediğim kasa 1 orda var tüm parçalar geldi kasayı brkliyorumforumdan okuduğum kadarıyla sipariş verdiğini unutanlar olmuş![]()
uzay montaj yapın gelene kadar beklemeye mecaliniz yoksa hocamO kadar uzun sürecekse yandık istediğim kasa 1 orda var tüm parçalar geldi kasayı brkliyorum
Beklerimde ne kadar sürece geliruzay montaj yapın gelene kadar beklemeye mecaliniz yoksa hocam![]()
Valla bende bir yerden kitab almıştım 2,3 haftada gelmişti pc kolik değil aldığım yer ama tahminen 2-3 hafta ya gelirBeklerimde ne kadar sürece gelir
Hatta sen iptal et başka yerden şöyle yada uzay montaj yapO kadar uzun sürecekse yandık istediğim kasa 1 orda var tüm parçalar geldi kasayı brkliyorum
21 gündür gelmemiş sizinki 1 aya zor gelir tahminen birkaç haftaBeklerimde ne kadar sürece gelir
Bence sen onu iptal etmeye bak yada uzay montaj hangisi sen bilirsinBeklerimde ne kadar sürece gelir
Hocam bi pckolik satıyorValla bende bir yerden kitab almıştım 2,3 haftada gelmişti pc kolik değil aldığım yer ama tahminen 2-3 hafta ya gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta sen iptal et başka yerden şöyle yada uzay montaj yap
21 gündür gelmemiş sizinki 1 aya zor gelir tahminen birkaç hafta
Bence sen onu iptal etmeye bak yada uzay montaj hangisi sen bilirsin
Hep uzun sürüyomusSalı günü pckolik üzerinden kasa sipariş ettim daha kargoya bile verilmedi hep uzun mu sürüyor böylr
Ozmn yapacak başka çareniz yok 2 seçenek var 1. İptal edip muadilini bulmak 2. Si uzay montaj yapıp aylarca gelmesini beklemek siz bilirsiniz tercih sizin ama bana kalırsa 1 aydan aşşağı gelmezHocam bi pckolik satıyor
Pazartesi arıcam umarım açarlarHep uzun sürüyomus
Ozmn yapacak başka çareniz yok 2 seçenek var 1. İptal edip muadilini bulmak 2. Si uzay montaj yapıp aylarca gelmesini beklemek siz bilirsiniz tercih sizin ama bana kalırsa 1 aydan aşşağı gelmez
Ne için arıcaksınız merak ettim de söyleyebilir misiniz?Pazartesi arıcam umarım açarlar
Kargo durumunu ve ne zaman kargolanıcağını sorucamNe için arıcaksınız merak ettim de söyleyebilir misiniz?
Bu konuya bakılırsa sizin iş sıkıntılı biraz benden söylemesi kolay gelsin şimdidenPazartesi arıcam umarım açarlar
Kargo durumunu ve ne zaman kargolanıcağını sorucsmNe için arıcaksınız merak ettim de söyleyebilir misiniz?
Bu post açıkalı 2 ay olmuş belki bi ihtimal düzelmiştirBu konuya bakılırsa sizin iş sıkıntılı biraz benden söylemesi kolay gelsin şimdiden
Acmıyolarmıs