Pckolik siparişimi iptal edebilir miyim?

Reaksiyon skoru
2
Dün sabah pckolik siparişi verdim akşamına vazgeçtim iptal etmek istedim aradım numaralarını açan olmadı sonra mail attım yine cevap olmadı bugün sabah telefonla aradım iptal etmek istediğimi belirttim müşteri temsilcisi ilgili birime aktarayım dönüş yaparım dedi aradan 2 saat geçti PC kargoya vermişler.

Şimdi ben bunu almasam iptal olur ve iadesi yapılır mı? Başka sistem alacaktım bu yüzden iptal edeceğim

Ses kaydın veya kargoya verilmeden önce iptal talebini ilettiğin bir mail var ise rahat ol. Geri gönderebilirsin veyahut almayabilirsin ürünü kargodan. Kargo ücretini at yoksa kesinti yaparız vesaire diyebilirler Hakem heyeti bunun için var.

acil diğer sistemi almak istiyorsan uzayabilir.

Açmadan geri yolla 14 günlük hakkımı kullanıyorum kutu açılmamıştır de ve ya kargoyu kabul etme.

Açmadan geri yolla 14 günlük hakkımı kullanıyorum kutu açılmamıştır de ve ya kargoyu kabul etme.
Kargo gelmesi iadesi vs en az 10-15 gün sürecek gibi.

Açıkçası benim İptal iade istememin sebebi siparişi 23 bin liraya verdim verdiğim gün henüz kargoyu göndermedikleri zaman kampanya yaptılar 22 bin liraya düştü. Hemde başka sistemler daha uygun olduğunu gördüm vazgeçtim iptal etmek istedim.

bu sistemi işlemci 5600, anakart b550 ve ssd1tb yükseltmesi ile 23 bin'e aldım. Şuan aynısı 22 bin TL ne düşünüyorsunuz iptal iade isteyecek kadar kötü mu sistem?

Kargo gelmesi iadesi vs en az 10-15 gün sürecek gibi.

Açıkçası benim İptal iade istememin sebebi siparişi 23 bin liraya verdim verdiğim gün henüz kargoyu göndermedikleri zaman kampanya yaptılar 22 bin liraya düştü. Hemde başka sistemler daha uygun olduğunu gördüm vazgeçtim iptal etmek istedim.

bu sistemi işlemci 5600, anakart b550 ve ssd1tb yükseltmesi ile 23 bin'e aldım. Şuan aynısı 22 bin TL ne düşünüyorsunuz iptal iade isteyecek kadar kötü mu sistem?
Değil yani Modart çıkarttı 4060Tİ+5600 B450 anakart ile 18Bin liraydı ama ona bir de soğutucu koysan 19K eder. Yani o çok güzel kampanyaydı birdaha öyle bir şey olur mu bilemem ama ondan önceki en iyi sistemde bu Ghost v3'tü bu da 19K ya çıkmıştı şimdi sana iade et diyemem de ama indirim bekle desem gelir mi onu da bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değil yani Modart çıkarttı 4060Tİ+5600 B450 anakart ile 18Bin liraydı ama ona bir de soğutucu koysan 19K eder. Yani o çok güzel kampanyaydı birdaha öyle bir şey olur mu bilemem ama ondan önceki en iyi sistemde bu Ghost v3'tü bu da 19K ya çıkmıştı şimdi sana iade et diyemem de ama indirim bekle desem gelir mi onu da bilmiyorum
Düzeltiyorum onu iptal et acilen https://pckolik.com/urun/tron-v3-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ kesinlikle bunu almanı öneririm.

Son düzenleme:

Düzeltiyorum onu iptal et acilen https://pckolik.com/urun/tron-v3-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ kesinlikle bunu almanı öneririm.
Keşke iptal edebilsem alsam ama zor gibi bakacağım ilgin için teşekkürler

Hocam buna soğutucu özelleştirmesi önerin var mı ? Yoksa sonradan satın mı alayım

Sen alana kadar fiyatı arttı sistemin. Sıvı soğutma istiyorsan Deepcool LE500 alabilirsin. Hava soğutma 1k civarına da bulabilirsin sitersen. Powerboostu sorma hiç o olmaz.

Geri