pc'me virüs mü bulaştı?

-ASLAN-

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
606
bugün 2 kere kişisel bilgisayarınız sorunla karşılaştı diyip kapandı 1 kerede cs oynarken steam kapandı

O.C denemesi yaptınız mı? Yaptıysanız bundan kaynaklı olabilir.
Diskleriniz stabil çalışıyor mu? Çoğu kullanıcı bu hatayı disk kaynaklı alıyor.
Virüsten şüpheleniyorsanız Malwarebytes yazılımını denemenizi öneririm tam bir tarama başlatın ve şüphelendiğiniz durumun olup olmadığını görün.

Umarım probleminiz kısa zamanda çözülür, iyi akşamlar diliyorum.

O.C denemesi yaptınız mı? Yaptıysanız bundan kaynaklı olabilir.
Diskleriniz stabil çalışıyor mu? Çoğu kullanıcı bu hatayı disk kaynaklı alıyor.
Virüsten şüpheleniyorsanız Malwarebytes yazılımını denemenizi öneririm tam bir tarama başlatın ve şüphelendiğiniz durumun olup olmadığını görün.

Umarım probleminiz kısa zamanda çözülür, iyi akşamlar diliyorum.
o.c denemesi yapmadım
disklerin stabil olduğuna nasıl bakabilirim?
windowsun kendi ayarlarından tarama yaptım tehdit yok diyor

Virüs değil sisteminle alakalı bir sorun var gibi görünüyor. MSI afterburner ile oyun içi istatistiklerini paylaş.

o.c denemesi yapmadım
disklerin stabil olduğuna nasıl bakabilirim?
windowsun kendi ayarlarından tarama yaptım tehdit yok diyor
Windows a güvenmeyin şayet virüs varsa zaten defender ı aştığı için vardır, tabi size kalmış önerimi uygulayıp uygulamamak. Eğer virüs bulaşmadığına eminseniz sıkıntı yok.

Disk konusunda görev yöneticisinden takip edebilirsin ama bu vakit alır CrystalDiskInfo programını kullanarak disk durumunuzu öğrenebilirsiniz. Problem tamamen farklı bir şeyden de kaynaklanıyor olabilir tabii ki kahin değiliz deneye deneye bileşen eleye eleye ilerleyebiliriz
Post automatically merged:

Bu arada cs oynarken steam ın kapanması çok farklı bir olaymış, sistem diye okudum başta.

Windows a güvenmeyin şayet virüs varsa zaten defender ı aştığı için vardır, tabi size kalmış önerimi uygulayıp uygulamamak. Eğer virüs bulaşmadığına eminseniz sıkıntı yok.

Disk konusunda görev yöneticisinden takip edebilirsin ama bu vakit alır CrystalDiskInfo programını kullanarak disk durumunuzu öğrenebilirsiniz. Problem tamamen farklı bir şeyden de kaynaklanıyor olabilir tabii ki kahin değiliz deneye deneye bileşen eleye eleye ilerleyebiliriz

Bu arada cs oynarken steam ın kapanması çok farklı bir olaymış, sistem diye okudum başta.
şimdi yine oldu cs oynuyordum oyun kapandı

şimdi yine oldu cs oynuyordum oyun kapandı
Bilgisayarın kapanmasını anlarım ama oyunun kapanması çok tuhaf geliyor bana daha önce hiç yaşamadım steam ne durumda peki oyun kapanırken? Sadece cs de mi oluyor bu durum yoksa diğer oyunlarda da var mı?

Bilgisayarın kapanmasını anlarım ama oyunun kapanması çok tuhaf geliyor bana daha önce hiç yaşamadım steam ne durumda peki oyun kapanırken? Sadece cs de mi oluyor bu durum yoksa diğer oyunlarda da var mı?
cs de oluyor

sıcaklıktan kaynaklı olabilir mi?

cs de oluyor

sıcaklıktan kaynaklı olabilir mi?
Overheating durumunda bilgisayar kendini kapatarak korumaya alır ama sizin durumunuzda yalnızca oyun kapanıyor. Bilgisayarı stres testine sokmayı deneyin yük altındayken mi bu sorun yaşanıyor değerler nasıl görelim belki o şekilde bi sonuca varabiliriz. Dediğim gibi yalnızca oyunun kapanması bana tuhaf geliyor, yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama bakalım belki çok daha bilgili biri gelip çözüm sunar..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,962
Üyeler
190,841
Son üye
Diffen
Geri