kanka zaten farklı bir sistem buldum değiştirdimBu benim bütçemin son sınırı dostum, rx 580 armor alacaktım ileri dönüklü olsun diye Asus aldım ve işlemcide 3600 aldımki uzun yıllar götürsün, dolar 7tl
Saol dostum sen bana her zaman yardımcı oluyorsun Allah razı olsun.Yok sistem gayet iyi
Valla bütün fiyatlar böyle ileri dönük olsun diye anakart ve işlemciyi üst modellerden seçtim ekran kartı biraz zayıf olabilir ama bir kaç sene sonra uplarım zaten işlemci ve anakart üst seviye.sistem çok iyide fiyatı nı hak etmiyo
Bu sisteme bu parayı vermektense El capitana ver en azından daha karlı çıkarsınSelam arkadaşlar, pcmi yorumlayabilir misin?
1-Asus Rog Strix Rx580 8Gb Ekran Kartı
2-Ryzen 5 3600 İşlemci
3-Corsair 16GB (2X8) 3200mhz RAM
4-MSI B450 Gaming Plus Max Anakart
5-Toshiba 1tb HDD
6-Kingston 256GB SSD
7-Corsair Crabide Spec Delta RGB
Toplam: 6.800 civarı (Dolar=7)
Sistem çok sağlam olmuş, ayrıca fiyatlar şu ana göre bakıcak olursak normalSelam arkadaşlar, pcmi yorumlayabilir misin?
1-Asus Rog Strix Rx580 8Gb Ekran Kartı
2-Ryzen 5 3600 İşlemci
3-Corsair 16GB (2X8) 3200mhz RAM
4-MSI B450 Gaming Plus Max Anakart
5-Toshiba 1tb HDD
6-Kingston 256GB SSD
7-Corsair Crabide Spec Delta RGB
Toplam: 6.800 civarı (Dolar=7)
Sistem çok sağlam olmuş, ayrıca fiyatlar şu ana göre bakıcak olursak normal
Anakartı çok daha iyi, ayrıca ssd ve hdd, ram ve kasa modeli de çok daha iyi bence. Fiyat farkları da bu arayı kapıyor diyebilirimEl Capitan | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
RX 580 ise geri düşürüyor.Anakartı çok daha iyi, ayrıca ssd ve hdd, RAM ve kasa modeli de çok daha iyi bence. Fiyat farkları da bu arayı kapıyor diyebilirim
Hayır hazır sistemler daha ucuz çok pahalı olmuş bu sistemYa hocam benim yanlış yaptığım bir şey yok değilmi yani fiyatlar zaten böyle.