Neler Yeni

PCNİN YAKININDA S*GARA İÇMEYİN !

Geçen sene burada konu açmıştım arkadaşlar pc oynarken çok sigara içiyorum ve kasa dumanı olduğu gibi içine çekiyor , pcye zarar verir mi gibisinden.
Birçok arkadaş pek bir şey olmaz , Kasa pasif içici mi , adam kendinden önce bilgisayarını düşünüyor vs vs gibi birçok komik yorumlar yapmıştı.
geçen gün pcyi açayım dedim. Apu sistem kullanıyorum ve alt kısma işlemci fanımı ve kasa fanlarının görselini koyacağım siz pc yanında sigara içmeden önce 2 kez düşünün :D
tavsiye için sağol sigaramı pc ile paylaşmayacağım

değiştirmedim kanka pek de sorun yaşamadım aslında değiştirmeyecektim m2 takarken madem kasayı açtım macunu da değiştireyim dedim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun hocam umarım ben de bırakırım
inşallah hocam valla ben normalde astım hastasıyım 3 hafta öncesinde yine astım hastalığım tavn yaptı ve içmedim şuanda da canım hiç istemiyor

Hocam şahsen ben en tozlu ortamda kullanan kişi olabilirim. 4-6 ayda bir kasayı komple temizlerim. Bence sizde öyle yapın. Artı olarak sigarayı bırakmanızı tavsiye ederim :D
kral müstakil evde oturuyordum pc de pencerenin yanındaydı evin hemen yanına 3 bloklu inşaata başladılar tozdan alçıdan beton pisliğinden geçilmiyordu , haliyle odalara da çok toz giriyordu tozu biliyorum o zaman temizlediğim için. Bu kesinlikle toz değil :D

ne yapmamı tavsiye edersin kankam her hafta açıp kasayı mı temizleyelim
Kanka odayı süpürgeynen süpür arada, varsa robot süpürge dolaştır(kablolarına tikkadet) kasanın çoook daha geç tozlandığını göreceksin.

Kanka odayı süpürgeynen süpür arada, varsa robot süpürge dolaştır(kablolarına tikkadet) kasanın çoook daha geç tozlandığını göreceksin.
her pazar süpürüyorum günlük olarak da yerde annemin aldığı zımbırtı dolaşıyor sağa sola çarparak temizliyor falan

her pazar süpürüyorum günlük olarak da yerde annemin aldığı zımbırtı dolaşıyor sağa sola çarparak temizliyor falan
Aga o zaman dediğin gibi hafriyat tozu, pisliği vs olayı abartmış biraz.

Geri