Pc yokHerkes oyunlarını yazsın. Ve en beğendiği oyunu yazsın. Hem insanlar hangi oyunları almalı öğrenmiş oluruz.
Pc yokHerkes oyunlarını yazsın. Ve en beğendiği oyunu yazsın. Hem insanlar hangi oyunları almalı öğrenmiş oluruz.
beyler herkes bi 25 kuruş versin şu arkadaşa sistem toplayalımPC yok![]()
TR36 0004 6007 8988 8000 **** **beyler herkes bi 25 kuruş versin şu arkadaşa sistem toplayalım
la dur sil onu ban yiyeceksinTR36 0004 6007 8988 8000 0693 61
Az çok demeyelim boş geçmeyelim :d
Mübarek oyunlara bak ben bunun ssni alayımda oyun kıtlığında bakarım.Ve tabikide cyberpunk 2077. En sevdiklerim ise witcher 3, metro serisi, bioshock serisi, death stranding
Transformers war of cybertron ve fall of cybertronHerkes oyunlarını yazsın. Ve en beğendiği oyunu yazsın. Hem insanlar hangi oyunları almalı öğrenmiş oluruz.
Mirasını yatırmışsın reyizVe tabikide cyberpunk 2077. En sevdiklerim ise witcher 3, metro serisi, bioshock serisi, death stranding
Unpsabble nicki eski oyuncuyum ama işte..Obaaa ben dışında S4 oynayan biri daha.
Kırpmaya üşendim sağdakiler oyunlarmHerkes oyunlarını yazsın. Ve en beğendiği oyunu yazsın. Hem insanlar hangi oyunları almalı öğrenmiş oluruz.
Csgo LoL zula MinecraftHerkes oyunlarını yazsın. Ve en beğendiği oyunu yazsın. Hem insanlar hangi oyunları almalı öğrenmiş oluruz.