Komando41.
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet güvenlidir daha sağlıklı iş yapar
bende 2 tane ssd var otomatik temizliyo demi hepsinievet güvenlidir daha sağlıklı iş yapar
nereye kuruyum ab diyor sanabende 2 tane ssd var otomatik temizliyo demi hepsini
flaha yükledim windowsu şimdi rufurs indircemnereye kuruyum ab diyor sana
ordan 2 ssd ye de biçimlendire tıkla
sıfırlayacak layacak onları
ıso doyası yerine flasha direk yükledim sıkıntı olurmunereye kuruyum ab diyor sana
ordan 2 ssd ye de biçimlendire tıkla
sıfırlayacak layacak onları
o zaman rufus a gerek yok diye biliyorum yanlış bilmiyorsamflaha yükledim windowsu şimdi rufurs indircem
Mesaj otomatik birleştirildi:
ıso doyası yerine flasha direk yükledim sıkıntı olurmu
öyleymiş Rufus, USB flash sürücüleri biçimlendirmek ve önyüklenebilir USB bellekler oluşturmak için kullanılan açık kaynaklı ve ücretsiz bir uygulamadır. İşletim sistemi kurulumlarında, BIOS yüklemeleri yaparken veya ISO dosyalarından önyüklenebilir format USB bellekler oluşturulurken kullanılıro zaman rufus a gerek yok diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
rufus ıso dosyasını flasha uyarlıyor diye biliyorum
-
videoda nabıyorsa o
ama flasha indirdiğin için şimdi başlayabilirsin herhalde
o zaman formata başlayabilirsiniz flash da w10 varsaöyleymiş Rufus, USB flash sürücüleri biçimlendirmek ve önyüklenebilir USB bellekler oluşturmak için kullanılan açık kaynaklı ve ücretsiz bir uygulamadır. İşletim sistemi kurulumlarında, BIOS yüklemeleri yaparken veya ISO dosyalarından önyüklenebilir format USB bellekler oluşturulurken kullanılır
windows 10 yükledi şimdi medyasını yüklüyoro zaman formata başlayabilirsiniz flash da w10 varsa
attım formatı eywo zaman formata başlayabilirsiniz flash da w10 varsa
hayırlı olsunattım formatı eyw