pcye sata ssd ekleme

mert7

80+
Reaksiyon skoru
0
500 gb'lık ssd var pcmde fakat yetmiyor buna ek olarak sata ssd almam mı gereklidir bildiğim kadarıyla anakart slotunda 1 tane ssd yeri var almam gerekliyse takması kolaymıdır cevaplarsanız sevinirim

anakart modelin nedir? m2 ssd desteği varsa m2 ssd al yoksa bir tane sata ssd alırsın. Anakart kutunda sata ssd kablosu duruyordur hazır sistemse.

Model bilgisi ne?

Anakartından bir adet m.2 ssd desteği var. Depolaman eğer depolaman m.2 ise sata ssd al, değilse m.2 al.

Anakartından bir adet m.2 ssd desteği var. Depolaman eğer depolaman m.2 ise sata ssd al, değilse m.2 al.
Eyw hocam saolasın şimdi depolama m2 ssd de hepsi. Muhtemelen sata ssd alıcam 1 tane 1tb'lık sata ssd de herhangi bir yavaşlama yada yavaş açılma gibi bir durum söz konusu olurmu bilmediğimden soruyorum, (önerebileceğin bir sata ssd var mı?)

Eyw hocam saolasın şimdi depolama m2 ssd de hepsi. Muhtemelen sata ssd alıcam 1 tane 1tb'lık sata ssd de herhangi bir yavaşlama yada yavaş açılma gibi bir durum söz konusu olurmu bilmediğimden soruyorum, (önerebileceğin bir sata ssd var mı?)
M2 ye göre bi düşüş olur ama fazla fark edilmez, samsung 870 Evo öneririm

Senin windows'un m.2 ssd'ye kurulu olduğundan sistemin aynı hızda açılır, ama yeni alacağın sata ssd'ye oyun vs yükleme durumda yine hızlı açılır ama m.2 ssd kadar hızlı olmaz. Tabii bu hızlar senin kullandığın m.2 ile sata arasındaki fark kadar fark eder.

Geri