Neler Yeni

PC'ye virüs girmiş olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
2 gün önce 2015'te Facebook'ta kapanan Under Fire 337 oyununun Japon versiyonunu bulup indirdim. İndirince VirusTotal'den tarattım, 1 virüs çıktı. Oyunu çalıştırmadan sildim. Windows Defender kapalı. Çalıştır > Mrt'den hızlı taramada virüs çıkmadı. Az önce 50 tane Google açıldı durduk yere, arka plan gitti geldi. Görev yöneticisinde yabancı dosya bulamadım. Çalıştır > Mrt'den tam tarama yapıyorum. Sizce RAT mı yedim virüs girmiş olabilir mi? PC'de yavaşlama vs olmadı. Öneriniz nedir?

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
2 gün önce 2015'te Facebook'ta kapanan Under Fire 337 oyununun Japon versiyonunu bulup indirdim. İndirince VirusTotal'den tarattım, 1 virüs çıktı. Oyunu çalıştırmadan sildim. Windows Defender kapalı. Çalıştır > Mrt'den hızlı taramada virüs çıkmadı. Az önce 50 tane Google açıldı durduk yere, arka plan gitti geldi. Görev yöneticisinde yabancı dosya bulamadım. Çalıştır > Mrt'den tam tarama yapıyorum. Sizce RAT mı yedim virüs girmiş olabilir mi? PC'de yavaşlama vs olmadı. Öneriniz nedir?
Hocam bu dosyadan değilde başka dosyadan virüs kapmışsınız sanki.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Steam dışı yerden oyun, uygulama indirmem. 2 gündür sıkıntı yoktu, simdi oldu. Sizce nasıl kurtarabilirim pc'yi?
Hocam virüs girdiği kesin değilki? Kaspersky programını yükleyip tam tarama yapın(hızlı tarama değil!)bi sorun çıkmaz ise sorun yok demektir.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Fettah Özalp
hocam hayatım boyunca şunları tam temizleyemedim, kaybedeceğiniz bir şey yok ise, veyahut internetiniz hızlı ise format atın derim.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
hocam hayatım boyunca şunları tam temizleyemedim, kaybedeceğiniz bir şey yok ise, veyahut internetiniz hızlı ise format atın derim.
Hocam tamamda virüs girdiği belli değil sanki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam tamamda virüs girdiği belli değil sanki.
Sonucu bekliyorum. Bunda virüs çıkmazsa kaspersky vs indirmeye gerek yok dimi?
Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı 28.02.2024 21_06_37.png

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i
Merhaba
Kaspersky rescue disk yükleyin usbye tam tarama yaptırın.
En son eset online ile tarayın.
Malwarebytes ile de tarayabilirsiniz.

Msert iyidir ama virüs bir şekilde sisteme yerleştiyse önce sistemi kapalı hale getirmenizde fayda var. O nedenle boot diskler veya boot taramalar önemli. Msert hızlı taramada dahi yavaş kalıyor.

Son düzenleme:

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
hocam kaspersky hızlı taramada trojanı bulur mu
Hocam biraz geç yanıt veriyorum, hızlı tarama sadece sistemin en açık yerlerini taradığı için çoğu yere bakmaz, o yüzden adı hızlı tarama zaten. Tam tarama ile her yeri taradığından virüsü bulmak daha rahattır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,718
Üyeler
162,723
Son üye
sago0202
Top Bottom