Pcye Virüs mü bulaştı

iFourveyn

80+
Reaksiyon skoru
95
Az önce hile kurmaya falan çalışıyordum olmayınca sildim sonra bilgisayara birşeyler olmaya başladı yavaşladı bianda aç kapat yaptığımda kendi kendine açıldığında cmd açılıyor ve göz atma geçmişi siliniyor diye bi ekran açılıyor artı başlat menüsü ve arama çubuğuna tıklayamiyorum nedense sebep nedir

Az önce hile kurmaya falan çalışıyordum olmayınca sildim sonra bilgisayara birşeyler olmaya başladı yavaşladı bianda aç kapat yaptığımda kendi kendine açıldığında cmd açılıyor ve göz atma geçmişi siliniyor diye bi ekran açılıyor artı başlat menüsü ve arama çubuğuna tıklayamiyorum nedense sebep nedir
ben girdim sorun yok hocam (!)

Unhackme ile virüsü kaldırmayı deneyin olmaz ise format maalesef.

Şuan hiçbir siteyi açmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternette var
Hazır flash varsa tak format at. Ardından hesaplarını kontrol et. Şifrelerini değiştir. Geçmiş olsun. Bulaşma böyle şeylere ya. İyi bir şey değil zaten.

Şuan hiçbir siteyi açmıyor

İnternette var
Exe dosyasini pcye usb bellek yada telefona atıp kabloyla pcye atın virüsü kaldırın unhackme rus güncel virüsleri kaldirma konusunda başarılı. Yedeklemen gereken fazla dosya yoksa direkt formatla gitsin

Exe dosyasini pcye usb bellek yada telefona atıp kabloyla pcye atın virüsü kaldırın unhackme rus güncel virüsleri kaldirma konusunda başarılı. Yedeklemen gereken fazla dosya yoksa direkt formatla gitsin
Hocam flash bellek varda içine nasıl yükleyebilirim pcden bir şey açamıyorum şuan

Noluyo pcyi kapattım kasa hala çalışıyor

Ethernet kablosunu çek

Geri