cemtastan2301
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,018
Telefondan PC'yi kontrol edebilir miyim bunun için bir uygulama falan var mı ? Mesela telefondan kapatabilir miyim PC'yi ?
EvetTelefondan PC'yi kontrol edebilir miyim bunun için bir uygulama falan var mı ? Mesela telefondan kapatabilir miyim PC'yi ?
Nasıl
TeamviewerTelefondan PC'yi kontrol edebilir miyim bunun için bir uygulama falan var mı ? Mesela telefondan kapatabilir miyim PC'yi ?
@Doğukan Fidan Neden güldün?
Nasil hocam bende merak ettim
Bilgisayarcı babamın bilgisayarını kontrol etmiştiNasıl
Adam sana nasıl yapacağını soruyor, bu ne biçim cevap?@Doğukan Fidan Neden güldün?
Bilgisayarcı babamın bilgisayarını kontrol etmiştiNasil hocam bende merak ettim
Uygulama ? Nedir direk evet dediniz ondan guldukBilgisayarcı babamın bilgisayarını kontrol etmişti
Nasıl yapılacağını bilmiyorum ama bilgisayarcı babamın bilgisayarını kontrol etmişti(bozuk plak gibi 3 kere tekrar ettim şunu)Adam sana nasıl yapacağını soruyor, bu ne biçim cevap?
Remote mouse uygulamasıyla yapabilirsin ama sanırım aynı ağa bağlı olman lazım.Telefondan PC'yi kontrol edebilir miyim bunun için bir uygulama falan var mı ? Mesela telefondan kapatabilir miyim PC'yi ?
Bilmiyorum uygulamayı bilsem söylerimUygulama ? Nedir direk evet dediniz ondan gulduk