Bunu bende düşünüm ama yetmeyebilir. Ha Peltier üzerine fan takacağım dersen belki. Denemek lazım.
Valla bende merak ediyorum bunubunu alıp t5 rgb alsak nasıl olur![]()
Diğer Bilgisayar Bileşeni Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
bunu alıp t5 rgb alsak nasıl olur![]()
Diğer Bilgisayar Bileşeni Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
soğutucu uyar heralde alta peltier i koyup ustune soğutmayı koysak biraz daha az sıksak peltier de olduğu için t5 in 10 katı guçsuz soğutucu ile - leri goren var işlemcinin uzerinde ama uzun sure kualnmayın diyorlar yanına koruma falan yapın diyorlarMolex'ten beslenerek yapılabilir aslında da fanı uydurabilir misin bilmem. Uydursan da işe yarar mı hiç düşünmedim zira peltier üzerinden akım geçiyor o soğutuyor.
Evet fan takarsan soğutma amacıyla kullanılabilir yapan var galiba.soğutucu uyar heralde alta peltier i koyup ustune soğutmayı koysak biraz daha az sıksak peltier de olduğu için t5 in 10 katı guçsuz soğutucu ile - leri goren var işlemcinin uzerinde ama uzun sure kualnmayın diyorlar yanına koruma falan yapın diyorlar
Dakika ayarlı aç videoyuEvet fan takarsan soğutma amacıyla kullanılabilir yapan var galiba.
Soğutursan bozulmaz.bozulur mu neden ?
t5 soğutur değil mi benim alacağımın son numarası 06 6 amper 92w çekiyorSoğutursan bozulmaz.
Diyor ki soğutma kullanmadan peltier kullanırsanız, peltier bozulur. Yani sen fan ile soğutum, seramik yüzeyi işlemciye temas ettirirsen güzel bir soğutma yakalayabilirsin.
Peltier'i neyle besleyeceksin?t5 soğutur değil mi benim alacağımın son numarası 06 6 amper 92w çekiyor
Molex'e mi takacaksın?psu .