Neler Yeni

Penta bilişim Asus TUF K3 servis problemi

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Bendede iade yaziyordu buraya mail atmami söylediler üst modem mouse ile değişim yapıldı
Bu şekilde bir mail yolladım bakalım ne diyecekler. Kaç gün içerisinde dönüş yapıyorlar acaba hatırlıyor musun?

1674665359532.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Vermeyin gerekirse geri isteyin bi lehim atıp kutulayıp satacaklar..
Bu işlerin içinde bulundum staj döneminde iken. Müşteriye ücret iadesi yapıp yurtdışındaki tedarikçiden yeni ürünü alıp satan bile var. Ücret iadesi yapmak işlerine geliyor ama işte bu işin hukuki süreci hakkında bilgim yok onu öğrenmeye çalışıyordum. Bakalım neler olacak.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Bu şekilde bir mail yolladım bakalım ne diyecekler. Kaç gün içerisinde dönüş yapıyorlar acaba hatırlıyor musun?

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işlerin içinde bulundum staj döneminde iken. Müşteriye ücret iadesi yapıp yurtdışındaki tedarikçiden yeni ürünü alıp satan bile var. Ücret iadesi yapmak işlerine geliyor ama işte bu işin hukuki süreci hakkında bilgim yok onu öğrenmeye çalışıyordum. Bakalım neler olacak.
Yarın dönerler ben mesai saatlerinde yazdığımda 10 dakika sonra dönmüşlerdi

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Yarın dönerler ben mesai saatlerinde yazdığımda 10 dakika sonra dönmüşlerdi
12$ fark ile ROG STRIX SCOPE TKL ile değişim teklif ettiler TKL olmayan bir model tercih edeceğim eğer yoksa vs bunu kabul edeceğim büyük ihtimalle

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
12$ fark ile ROG STRIX SCOPE TKL ile değişim teklif ettiler TKL olmayan bir model tercih edeceğim eğer yoksa vs bunu kabul edeceğim büyük ihtimalle
Tkl neden tercih etmiyorsunuz sıkıntısımı var

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Tkl neden tercih etmiyorsunuz sıkıntısımı var
Bir sıkıntısı yok numpad olmayınca rahat edemiyorum. Büyük ihtimalle alır satar başka bir modele yönelirim.

Top Bottom