Pentium E5200 den Quad Q8400 e geçmeli miyim?

Ben Windows Vista'da kullanmıştım ve ayarları kapatmamıştım. Anladığım kadarıyla Vista kullandığım için kapatmama da gerek yok.
Diğer forumda yardımcı olduğum arkadaşınkini tam hatırlamıyorum ancak Windows 8, 8.1 veya 10 olmadığından kesinlikle eminim.
Windows 7 Pro veya home olması lazım, tam hangisi olduğu aklımdan çıkmış.
vısta eskı bır ısletım sıstemı dostum
ayarları kapatırsa rahatlar

vısta eskı bır ısletım sıstemı dostum
ayarları kapatırsa rahatlar
Bahsettiğimiz işlemci ve işletim sistemleri hemen hemen aynı yıllarda çıkmışlar, dolayısıyla birbirleriyle herhangi bir uyumsuzluk göstermiyor olmaları lazım. Evet yeni işletim sistemlerinde sıkıntı olabilir ancak dediğim gibi uyumlu olmaları lazım. Bu Ryzen 3 1200'ün Windows 10 ile uyumsuz çalışması gibi bir şey olur, ikisi de aynı neslin ürünleri.

böyle değil işte bız 775pine modluyoruz ve 775pin anakartlarda bunlara özgü bir microcode yok
Bu ayarların işe yaradığına dair bir video veya inceleme atabilir misin? Biraz araştırdım ama bulamadım.
120W'lık bir işlemcinin dandik bir stok fan ile sağlıklı bir şekilde soğutulabileceğini aklım almıyor.
Yanlış anlama, yalancısın kanıt göster anlamında yazmıyorum, araştırdım ama bir bilgi bulamadım.
Yani kendi gözlerimle görsem aklımda kesin bir bilgi olarak kalır, sonuçta foruma herkes yazı yazabiliyor. :)

dandik bir stok fan
altı bakır olan bır ıntel stok fan dandıkmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ayarların işe yaradığına dair bir video veya inceleme atabilir misin? Biraz araştırdım ama bulamadım.
120W'lık bir işlemcinin dandik bir stok fan ile sağlıklı bir şekilde soğutulabileceğini aklım almıyor.
Yanlış anlama, yalancısın kanıt göster anlamında yazmıyorum, araştırdım ama bir bilgi bulamadım.
Yani kendi gözlerimle görsem aklımda kesin bir bilgi olarak kalır, sonuçta foruma herkes yazı yazabiliyor. :)
MSI G41M-P33 Combo MS (7592) XEON X5472 1600FSB 3.0GHz. BIOS AYAR ve OYUN GAME TEST - YouTube
al dostum

İşlemci 2.5 GHz'de çalışıyor, buna rağmen sıcaklık 80-83 derece civarında dolaşıyor.
Standart hızı olan 3.0 GHz'de kaç dereceye ulaşacak, tahminen 90'ı bulur.
bıos uptade yapılıyor daha sonra

İşlemci 2.5 GHz'de çalışıyor, buna rağmen sıcaklık 80-83 derece civarında dolaşıyor.
Standart hızı olan 3.0 GHz'de kaç dereceye ulaşacak, tahminen 90-95'i bulur.
(34) CPU-İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU SEÇİMİ HAKKINDA YANLIŞLAR ve ÖNERİLER.CPU SOĞUTUCU FAN NASIL OLMALI? - YouTube
su vıdeo da ızle dostum

bıos uptade yapılıyor daha sonra
BIOS güncellemesi yaptıkları video var mı? Kanala baktım ama bulamadım.
Evet videoda bakır tabanlı soğutucuyu iyi anlatmış. Soğutucunun sadece tabanı bakır diye biliyordum, içerisinde bakır bir silindir varmış.

Evet videoda bakır tabanlı soğutucuyu iyi anlatmış. Soğutucunun sadece tabanı bakır diye biliyordum, içerisinde bakır bir silindir varmış.
evet ve o ıslemcı fanı var e8400 4.1 ghz oc en fazla 71 derece oluyor

var aslında ama suan mesgulum bakmam lazım

Hocam yanlışlıkla adreste Türkçe kelimeler kullanmışım kat,daire vb. Satıcıya belirttim sorun olur mu?

Ekler

• Screenshot_2021-01-23-22-25-01-88.jpg
    Screenshot_2021-01-23-22-25-01-88.jpg
    187.3 KB · Hit: 51
Hocam yanlışlıkla adreste Türkçe kelimeler kullanmışım kat,daire vb. Satıcıya belirttim sorun olur mu?
Ben de o şekilde yaptım, bir sorun olmaması lazım.
Sonuçta dağıtımı Türkiye'deki kargo firması yapacak, satıcının adreste yazanları anlamasına çok da gerek yok.

Geri