Perma Yaptırmak Zararlı Mı ❓

Kürşat Bey

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
16,010
Perma yaptırmak saçın sağlığına olumsuz etkisi var mı hiç yaptırıp pişman olan oldu mu

Perma saç yaptırmak zararlı saçın sağlığına olumsuz etkisi var mı hiç yaptırıp pişman olan oldu mu
Saçı yıpratıyor o yüzden dökülme artabilir demişti iyi bir berbere gittim bende yaptırmak için 600tl ye yaparım demişti ama dökülme artar dedi

saçı mahvediyor deneme bile :kekw: yıkasan yıkanmiyor kurutmaya kalksan kurumuyor kuruduktan sonra çim kafa gibi gezion piyasada kafana kuş sıçar anlamazsın alev alir anlamazsın sıkıntılı :kekw::kekw::kekw:

Denemeye değer bence, yıkanırken ve tararken kuruturken nazik davranman lazım ve mümkünse argan yağı sürmelisin.

Az da olsa zararı var.

Altay Bayındır'a bir şey olmadı. Onun saçı mesela düzdü. Kıvırcıklaştırdı.

Ne bu kıvırcık sevdası herkeste anlamıyorum. Permacılar yüzünden günde 3 öğün saçın doğal mı sorusu alıyorum 🥴

Ne bu kıvırcık sevdası herkeste anlamıyorum. Permacılar yüzünden günde 3 öğün saçın doğal mı sorusu alıyorum 🥴
Ya düz saç uğraştırıyor birde yaz ya sıkıntı birde bende saçımı uzatıyorum kısa saç yakışmıyor diye iyice terledim moda vs diye değil benimki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende merak ettim şimdi, acaba yarısını perma yaptırıp denesek mi?
Yeni moda akımı yaparsın yarı perma diye saç modeli çıkar 😅

Ya düz saç uğraştırıyor birde yaz ya sıkıntı birde bende saçımı uzatıyorum kısa saç yakışmıyor diye iyice terledim moda vs diye değil benimki
Banyoda saçlarında tarak kalınca acıdan kıvranırsın söyleyeyim. Ayrıca kıvırcık saç daha çok terletiyor yüze düşünce ve kasindiriyor değince

zararı illaki vardır hocam ama gayet güzel duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,345
Üyeler
184,927
Son üye
howlTheWizard
Geri