Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
Perma yaptırmak saçın sağlığına olumsuz etkisi var mı hiç yaptırıp pişman olan oldu mu
kanka kesin deil ama benim peder uaptırmış sonra saçların ortası tarla gibi işte simdi annem perma yaptırdıktan sonra oldu diy0Perma saç yaptırmak zararlı saçın sağlığına olumsuz etkisi var mı hiç yaptırıp pişman olan oldu mu
Saçı yıpratıyor o yüzden dökülme artabilir demişti iyi bir berbere gittim bende yaptırmak için 600tl ye yaparım demişti ama dökülme artar dediPerma saç yaptırmak zararlı saçın sağlığına olumsuz etkisi var mı hiç yaptırıp pişman olan oldu mu
Bende öyle duymuştum saçın yapısını bozuyormus diyeSaçı yıpratıyor o yüzden dökülme artabilir demişti iyi bir berbere gittim bende yaptırmak için 600tl ye yaparım demişti ama dökülme artar dedi
Ya düz saç uğraştırıyor birde yaz ya sıkıntı birde bende saçımı uzatıyorum kısa saç yakışmıyor diye iyice terledim moda vs diye değil benimkiNe bu kıvırcık sevdası herkeste anlamıyorum. Permacılar yüzünden günde 3 öğün saçın doğal mı sorusu alıyorum![]()
Yeni moda akımı yaparsın yarı perma diye saç modeli çıkarBende merak ettim şimdi, acaba yarısını perma yaptırıp denesek mi?
Banyoda saçlarında tarak kalınca acıdan kıvranırsın söyleyeyim. Ayrıca kıvırcık saç daha çok terletiyor yüze düşünce ve kasindiriyor değinceYa düz saç uğraştırıyor birde yaz ya sıkıntı birde bende saçımı uzatıyorum kısa saç yakışmıyor diye iyice terledim moda vs diye değil benimki
Bence yaptiricam demedim düşündüm sadeceBanyoda saçlarında tarak kalınca acıdan kıvranırsın söyleyeyim. Ayrıca kıvırcık saç daha çok terletiyor yüze düşünce ve kasindiriyor değince