Neler Yeni

Pes 2021 bu oyuncular kalacak mı?

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Oyunu açtığımda iconic Messi (sakallı) Ronaldo, Davies ve başka bir oyuncu daha geldi. Bu oyuncular sonsuza kadar bende duracak mı?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Evet hediye edilmişti onlar. Süresiz sizde kalacak sadece sözleşmesi bittiği zaman gp ile yenilemeniz gerekiyor

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Oyunu açtığımda iconic Messi (sakallı) Ronaldo, Davies ve başka bir oyuncu daha geldi. Bu oyuncular sonsuza kadar bende duracak mı?
Sakalsız Messi > Tüm 10 numaralar

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hediye edilmişti onlar. Süresiz sizde kalacak sadece sözleşmesi bittiği zaman gp ile yenilemeniz gerekiyor
Hocam bende 2k para var, onlar ile şuanki kutuları açayım mı yoksa bekleteyim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Barca edition alsaydım bende olacaktı fakat 2 lira eksiğim olduğu için alamadım. Kutudan çıkıyor mu bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm futbolcular diye düzenle bence :D

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Yeni başladıysanız icon paketleri açmanızı pek tavsiye etmem. Club selection paketlerini açıp, ilk etapta kadronuzu +90 üzeri yapıp sonra icon paketleri açmanızı tavsiye ederim

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Yeni başladıysanız icon paketleri açmanızı pek tavsiye etmem. Club selection paketlerini açıp, ilk etapta kadronuzu +90 üzeri yapıp sonra icon paketleri açmanızı tavsiye ederim
Neden

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
icon çıkartmak zor iş. 30 paket açıp icon çıkartamadığım zamanlar oldu. İlk başta kadronun temelini kurup daha sonra icon kovalamak daha mantıklı bence

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Ekran Görüntüsü (70).png

Hocam Psg ve Manchester açtım bitti, sizce bırakayım mı?

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Tam adamına geldin, dilersen Juve açabilirsin. Kulısevski var. Gerçi mağazada eFootball puanı ile Greenwood ve De Ligt alabiliyorsun. Takımını bana atar mısın?
Ekran Görüntüsü (71).png

Kadro dışında bir James ve bir Navas daha var. Keşke 3 olsaydı.

Top Bottom