Sakalsız Messi > Tüm 10 numaralarOyunu açtığımda iconic Messi (sakallı) Ronaldo, Davies ve başka bir oyuncu daha geldi. Bu oyuncular sonsuza kadar bende duracak mı?
Hocam bende 2k para var, onlar ile şuanki kutuları açayım mı yoksa bekleteyim mi?Evet hediye edilmişti onlar. Süresiz sizde kalacak sadece sözleşmesi bittiği zaman gp ile yenilemeniz gerekiyor
Barca edition alsaydım bende olacaktı fakat 2 lira eksiğim olduğu için alamadım. Kutudan çıkıyor mu bilmiyorum.Sakalsız Messi > Tüm 10 numaralar
Tüm futbolcular diye düzenle benceSakalsız Messi > Tüm 10 numaralar
NedenYeni başladıysanız icon paketleri açmanızı pek tavsiye etmem. Club selection paketlerini açıp, ilk etapta kadronuzu +90 üzeri yapıp sonra icon paketleri açmanızı tavsiye ederim
Yeni başladıysanız icon paketleri açmanızı pek tavsiye etmem. Club selection paketlerini açıp, ilk etapta kadronuzu +90 üzeri yapıp sonra icon paketleri açmanızı tavsiye ederim
Tam adamına geldin, dilersen Juve açabilirsin. Kulısevski var. Gerçi mağazada eFootball puanı ile Greenwood ve De Ligt alabiliyorsun. Takımını bana atar mısın?Alıntıyı görüntüle
Hocam Psg ve Manchester açtım bitti, sizce bırakayım mı?
Tam adamına geldin, dilersen Juve açabilirsin. Kulısevski var. Gerçi mağazada eFootball puanı ile Greenwood ve De Ligt alabiliyorsun. Takımını bana atar mısın?
Şimdi mağazaya giriyorsun, eFootball Puanı ile satılan yerde oyunculara tıklıyorsun. Aşağılara indiğinde De Ligt ve Greenwood'u alıyorsun. Sonrasında Juve top açılımından SĞB çıkartmaya çalış, Cuadrado yani.Alıntıyı görüntüle
Kadro dışında bir James ve bir Navas daha var. Keşke 3 olsaydı.