Pes 21 i nasıl çevrimdışı oynayabilirim

YogenN

80+
Reaksiyon skoru
8
Pes 2021 şu an steamden satılmadığı için çevrimdışı hesap almaktan başka şansım yok gibi bu hesaplarda çevrimdışı oynanıyor ve oyun internet bağlantısı olmadan oynanmıyor bunun bir çözümü var mı ya da torrent mi indirmeliyim? Bir de fc 24 aldığımda bu internet olmadan oynanabiliyor mu çevrimdışı hesapla

Torrentten başka çare yok hesapla uğraşılır mı? bence uğraşılmaz.

Önerebileceğin bi torrent falan var mı güvenilir olan sorun çıkar mı yani
Sorun çıkmaz da site önerirsem benim için sorun çıkabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazdım özelden

atayım sana bende özelden

Knk hiç torent kullanmadınmı
konuyu açan arkadaş için demiyorum ama 2000 nesil ve sonrası bu konulara çok hakim olmuyorlar virüs zannediyorlar. zannediyorlar ki oyunları sadece steam epick games den iniyor :)

konuyu açan arkadaş için demiyorum ama 2000 nesil ve sonrası bu konulara çok hakim olmuyorlar virüs zannediyorlar. zannediyorlar ki oyunları sadece steam epick games den iniyor :)
2007li olmama rağmen ne oldugnu biliyom ve bana bilmemeleri garip geldi asıl onların bilmesi lazım teknoloji ile dogduk sonuçta

Kanka 99 luyum asla torrent vs. kullanmam zamanında çok kullandım ama artık kullanmam. Günümüzdeki cihazların maddi değerleri o kadar yüksek ki virüsün v sinin bile PC'ye bulaşma olasılığını düşünüyor bu nesil belki de çok bilgili oldukları için kullanmıyorlardır :) Evet ben de biliyorum Windows orjinal yazılımlarla anlaşmalı olduğu için torrent-crack vs. gibi dosyaları virüs olarak algılıyor virüs olmasa bile. Bunun ben de farkındayım fakat günümüzde yazılımsal dolandırıcılık olaylarının çok fazla artması ve gerçekten bazı dosyaların virüslü olması sebebiyle bu jenerasyon artık böyle uygulamalardan uzaklaşmış olabilir :)

Knk hiç torent kullanmadınmı
Altta kırılmadı yazar veya indirdiğin zaman açamazsın.

Kanka 99 luyum asla torrent vs. kullanmam zamanında çok kullandım ama artık kullanmam. Günümüzdeki cihazların maddi değerleri o kadar yüksek ki virüsün v sinin bile PC'ye bulaşma olasılığını düşünüyor bu nesil belki de çok bilgili oldukları için kullanmıyorlardır :) Evet ben de biliyorum Windows orjinal yazılımlarla anlaşmalı olduğu için torrent-crack vs. gibi dosyaları virüs olarak algılıyor virüs olmasa bile. Bunun ben de farkındayım fakat günümüzde yazılımsal dolandırıcılık olaylarının çok fazla artması ve gerçekten bazı dosyaların virüslü olması sebebiyle bu jenerasyon artık böyle uygulamalardan uzaklaşmış olabilir :)
Reddite megathreadlar var o sitelerde virüsün s si bile görülmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri