pes artık itopya

ramlar 3000 mhz aslında dediğini yapabilirim
480 TL ye bayram öncesi almıştım. Şu an s2h lar 550 TL ye bulunabiliyor eğer Rami 3600mhz ye kadar çıkartmayın 3200 de birakicaksan s2h almanı öneririm ben normal h aldım mosfet sogutucusu önemli dedi herkes geri göndermek istemiyorum ama sen yine benim yaptığımı yapma diye yazım dedim
ramlar 3000 mhz dediğini yapabilirim

gönderim süresi ne kadar oluyor

Belki inanması güç fakat çıkış yeri "Prag" olan ekran kartım 2 günde geldi. İşlemciyi Türkiye'den aldım 5 günde geldi. DHL efsane bir kargo şirketi.

O zaman muhakkak öyle yap (itopya olarak kendini kısıtlama n11 de de güzel satıcılar var)
incehesap da mantıklı aslında.. sence ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Estağfurlah hocam, daha iyileri sizin olsun umarım. Eski sistemi satıp üzerine uzun süre biriktirip aldım. Yoksa nerde :)
güle güle kullanman dileklerimle :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dün sepetime eklemiş olduğum
Gigabyte B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart

bir günde fiyatı 479 liradan 619 liraya fırlaması pes doğrusu, şu bayram bitsin parçaları sipariş verelim dedik her gün bir parçanın fiyatı 15-20 lira artıyo ama bu sefer ki uçurum fiyat farkı nedir ? !!!!!

bu arada ürün linki;
incehesaptan 501 tl ye sepetime ekledim arkadaşlar en kısa süre içinde alıyorum

Ben bi ara Amazon un Almanya sitesinden indirimde yakalamıştım 520TL ye ASUS TUF GAMING B450M-PLUS 3600Mhz(OC) anakartını almıştım. Şuan imzamda B350M versiyonu var aldığım B450M i yanımdaki oyun pc imde kullanıyorum. Amazon Almanya sitesini takipte kalın, çok güzel indirimler oluyor bazen.

Sisteminizi Amazon Almanya'dan toplamınızı şiddetle tavsiye ediyorum. Şu anki kurla birlikte Türkiye'de ASUS TUF B350-M PLUS GAMING 3200Mhz anakart 890TL güncel fiyatı. Amazon Almanya'da bazen indirime düşüyor ben bir üst modeli aura rgb desteği olan B450-M PLUS GAMING anakartı 520TL ye aldım. Ve 3 günde geldi anakartım şaka gibi jet hızında çalışıyor kargo firması.

bir günde fiyatı 479 liradan 619 liraya fırlaması pes doğrusu, şu bayram bitsin parçaları sipariş verelim dedik her gün bir parçanın fiyatı 15-20 lira artıyo ama bu sefer ki uçurum fiyat farkı nedir ? !!!!!

bu arada ürün linki;
Dostum bunda m2 zaten yok s2h al

bu arada ürün linki;

Stokta ürün yok 3, 4 ay önce söyledik stoklar eriyince tavan yapacak fabrikalar hale kapalı

bu arada ürün linki;
Kardeşim o zaman indirim vardı 2 saat zamanı vardı bitti

Amazon'un Almanya şubesinden alın arkadaşlar hiç uğraşmayın. Öyle toplu bir şeyler alıyorsanız dolar kuruna göre satın alır kar edersiniz. Ben öyle yaptım imzamdaki sistemin yarısı Amazon'dan alındı. Klavyesinden faresine kadar 12 bin tuttu. Hiçbirinden de kısmadım.
Nasıl topladın o kadar ucuza tebrik ettim ne kadar bekledin?

Geri