Pcoll
80+ Bronze
Dahası
Cod warfare oyunu oynayacağım xbox mı pes mi bilenler oynayanlar ne diyor
XBOX ONE X ten bahsediyorsunuz.Ps4 pro veya xbox dengi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir yerde anket gördüm yüzde 50 daha fazla pes 4 denilmiş xbox one s karsisındaPes oyun konsol değil*
Sorunuza gelirsek eğer elinizde zaten bir PC varsa xbox aşırı mantıksız. PS4 öneririm. Özel oyunlar muhteşem. Tabii oyun alacak paranız varsa. Yoksa Xbox one s bütçe yeterse one x öneririm.
Call of duty icin hangisi iyi olur acaba ona göre indirim kovalayacağımXBOX ONE X ten bahsediyorsunuz.
Konsolların güçlerine bakıldığında xbox one x ps4 prodan daha iyi bir konsol.Ama özel oyunlar konusunda ps4 pro önde.
Özel oyunlardan dolayı. God of War,Marvel's Spiderman,The last of us 1-2,Uncharted 2-3-4 gibi oyunları Xbox one s te oynayamazsın. Ancak sadece FIFA-PES gibi oyunları oynayacaksan ucuza bulunduğu için Xbox öneririm.Bir yerde anket gördüm yüzde 50 daha fazla pes 4 denilmiş xbox one s karsisında
Bunu hic bilmiyordum pes4 daha mantıklı ozaman zaten cok fazla oyuna gerek yok 2 3 oyun yeterliÖzel oyunlardan dolayı. God of War,Marvel's Spiderman,The last of us 1-2,Uncharted 2-3-4 gibi oyunları Xbox one s te oynayamazsın. Ancak sadece FIFA-PES gibi oyunları oynayacaksan ucuza bulunduğu için Xbox öneririm.
Xbox one s ile psr pro karşılaştırılamaz.Bir yerde anket gördüm yüzde 50 daha fazla pes 4 denilmiş xbox one s karsisında
Call of duty icin hangisi iyi olur acaba ona göre indirim kovalayacağım
Bence de pes özel oyunlar var.Evet pes alırım xbox almayacağim