PES2013 Master Lig - Neymar Faciası

emresanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Herkese merhaba arkadaşlar. Benim gibi PES2013 Master Lig bağımlısı olanlarara selamlar. :)

Dün oyunda çok üzüldüğüm bir olay geldi başıma. Anlatmak istedim. Biliyorsunuz Master Lig başlangıcında Neymar Santos'da. Transfer etmeside o kadar kolay değil oynayanlar bilir. :D Ben Milanla 7 sezon ilerledim. 6 sında her sene ŞL - İtalya Ligi - İtalya Kupası - Uefa Süper Kupasını kazandım. Transfer bütçem yaptığım al parlat sat taktiğiyle 1 milyar 800 küsür milyon euroya kadar ulaştı. Takım sıralamasında 1. sıradayım. İşte neyse Neymar transfer etme ihtimali hala %1 yazıyordu. Ciddiye bile almaz diyordu. Daha önce de karşılaşmıştım ısrarla görüşme yaparsan belli bir süre sonra artıyordu ihtimal. Ben 1 sezon görüşme yaptım Neymarla :D O reddetti ben görüşme yaptım. En sonunda ihtimali %22'ye çıkmıştı. :) Aldım bu sefer dedim parada bol. 10 Numarayı boşalttım bekliyorum Neymarı :D Daha bana para pazarlık teklifi geri gelmeden Real Madride gitmiş :D Kafamdan kaynar sular döküldü. Can sıkıntısından anlatmak istedim.

bunu duyan Real Madrid
Aydemir Akbaş Karizmatik Mi? - Karizma Muhabbeti - YouTube

Geri