Aynen ben dikkat etmemisim ona. Vay anasini kucuk de degil madem kasa. Efsane fiyat ya e-atx phanteks hem de bayagi tutulan bir model. Hic ama hic ihtiyacim yok yoksa alirdim kesinlikle. Alanlara hayirli olsun, konuyu acan arkadasa da tesekkurlerEAtx bile sığıyor gözüküyor, anakarttan yana bir problem çıkmaz.
Hepsi sığıyor ya. Ne sivi ne hava sogutmam var stok soğutucu. Gt 301 kasa kullanıyorum. Buna geçicem şimdi daha buyuk bir kasa olduğundan. Gpu desteği iyiymişHacim simdi seye bakman gerekli, anakartin varsa bunun icine sigacak mi diye. Yoksa da bu kasaya gore boyutta alirsin mesela. Bir de 360 mm sivi sogutman varsa ya iade et ya da 360ı sat. Hava sogutman da varsa kasa boyutlarindan kontrol etmelisin uygun mu diye. Zaten yuksek ihtimal uyumludur. Tekrar h.o.
Bedavaaa.
İkisi ayrı modelAlıntıyı görüntüle
Biz buna bakıyorduk o zamanlar tasarım mı değişmiş yoksa ikisi ayrı model mi ben anlayamadım
Farklı model ufak 1500 lira olan.Alıntıyı görüntüle
Biz buna bakıyorduk o zamanlar tasarım mı değişmiş yoksa ikisi ayrı model mi ben anlayamadım
Phanteks in sitesinden sigar mi sigmaz mi kesin gorebilirsin. Boyutlari al. Sonra bir de sivi sogutucunun markasinin specs i bul karsilastir hocam.Benim s280 sıvı soğutma sığsa alacağımda sığmaz gibi duruyor radyatörden.