Phanteks P500a vs xpg battlecruiser.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
25,562
Bu iki kasadan hangisi ?
Üst tarafa 360mm takacağım.
Ramler uzun (trident z 3200 )
Anakart sanırım büyük gelicek (z490-e)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cevap lütfen

Son düzenleme:
XPG Battlecruiser tercihim olurdu. Tasarımı vb benim daha çok dikkatimi çekiyor.

Hava akışı olarak ikisinin de oldukça hava alacağı alan mevcut. Bu seçim daha çok zevk - renk meselesi olmalı.

Ramler uzun (trident z 3200 )
Ram uzunluğu standarttır hocam :D.

XPG Battlecruiser tercihim olurdu. Tasarımı vb benim daha çok dikkatimi çekiyor.

Hava akışı olarak ikisinin de oldukça hava alacağı alan mevcut. Bu seçim daha çok zevk - renk meselesi olmalı.

Ram uzunluğu standarttır hocam :D.
Hayır low profile max max profile var tridenz daha uzun

Hocam siz sanırsam dikey uzunluk diyorsunuz, ben yatay uzunluk diyorum. Dikey uzunluk farklı olabilir evet, fakat yatay uzunluk standarttır.
Hocam dikey dedim. Yatay önemli değil dikey önemli benim için.
Xpg ile phanteks arasında 3° fark farmış bende battlecruiser düşünüyorum

Hocam dikey dedim. Yatay önemli değil dikey önemli benim için.
Xpg ile phanteks arasında 3° fark farmış bende battlecruiser düşünüyorum
Hocam o kadar da takıntılı olmayın. 3° hesaplaması falan :D. Ama battlecruiser önerimdir. Bir de o ramler ile kasanın kapağı arasındaki mesafe 170mm yani 17cm. Ramlerin yükskliği de pek önemli olmamalı.

Hocam o kadar da takıntılı olmayın. 3° hesaplaması falan :D. Ama battlecruiser önerimdir. Bir de o ramler ile kasanın kapağı arasındaki mesafe 170mm yani 17cm. Ramlerin yükskliği de pek önemli olmamalı.
Soğutucu için. Testlere baktım 3 derece sıcak ama geniş olduğu için battlecruiser alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,166
Üyeler
199,306
Son üye
cesuryldrm

Geri