Phanteks Sleved Kablo Setleri

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
813
Arkadaşlar ihtiyacı olanlar ve @Ckribrahim arkadaşımızın paylaştığı corsair sleve kabloyu yakalayamayanlar için phanteks'in ürünleri aşağıda :)

Neredeyse tüm sistemlerimde kullanıyorum dandik kablolardaki gibi ısınma yada aşınma hiç olmadı. Gayet kaliteli ürünler bilginiz olsun.

Beyaz,

Mavi,

Yeşil,

Turuncu,

cahilliğime verin bu sleved kablo ne oluyor güç kaynagındakileri uzatmak için mi yoksa direk güç kaynagına mı takılıyor amaç kaliteli olduğu için mi yoksa görüntü için mi

Arkadaşlar ihtiyacı olanlar ve @Ckribrahim arkadaşımızın paylaştığı corsair sleve kabloyu yakalayamayanlar için phanteks'in ürünleri aşağıda :)

Neredeyse tüm sistemlerimde kullanıyorum dandik kablolardaki gibi ısınma yada aşınma hiç olmadı. Gayet kaliteli ürünler bilginiz olsun.

Beyaz,

Mavi,

Yeşil,

Turuncu,

pahalıymış diyecektim fakat daha ucuzunu bulamadım :D

cahilliğime verin bu sleved kablo ne oluyor güç kaynagındakileri uzatmak için mi yoksa direk güç kaynagına mı takılıyor amaç kaliteli olduğu için mi yoksa görüntü için mi
teşekkürler o zaman direk takmak için full modüler olması lazım uzatmak için normal yada modüler farketmez

Güç kaynağına direk bağlamanız bazı kitler için olanaksız bunlar biraz daha uzatma mantığı ile kullanılıyor.

RGB hastası olana görsellik için uğraşan kullanıcılara biçilmiş kaftan oldukça kaliteli ve düzenli duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pahalıymış diyecektim fakat daha ucuzunu bulamadım :D

Bu tarz ürünler için bu rakamlar gayet makul sayılıyor. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,182
Üyeler
200,056
Son üye
Masterkeles

Geri