Neler Yeni

İnventus Phanteks Kasa İndirimleri.

DeoNade

80+ Bronze
Doğruyu söylüyorum baltalama değil bu. Asıl sorun senin bunu benim konumdan yola çıkarak phanteks kasanın fiyatını görüp ''A indirimli diyip'' kendini kandırman. Ben hergün bu siteleri en az günde 1 defa dolaşıyorum. Sadece bu siteleri değil bildiğim bütün siteleri. Fiyatları genellikle aklımda kalıyor zaten. QP örneğini bu şekilde verdim mesela orda aynı fiyat olduğunu biliyordum zaten.
Bu adam doğruları biliyor. Kör kütük peşinden gidilir demiyorum. Ama bir gözü sürekli ekranda buna eminim..

krammer

80+ Bronze
p400a özelinde konuşuyorum zaten bu fiyat bandında. Birkaç ay önce @Ckribrahim sayesinde almıştım 1100 civarıydı. Görüp de çok beğenen kuzenim var onun için kovalıyorum sık sık oradan biliyorum :)

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Sercan SAYİT
@BLCK_HCKR Aynen onu beklesinler. Hatta bak bunu alsınlar, bakalım belki fiyatı düşer ve yakalarlar benim gibi. Bir de birbirlerini pohpohlayıp cidden bir şey bildiğini sanıyorlar ya çok komik. Arama sitelerinde listelenmeyen siteleri tek tek dolaşıyor, her gün bakıyormuş, başkalarının arama sitelerinden bakması da yanlış bir şeymiş gibi lanse ediliyor. Evet herkes işsiz her gün listelenmeyen siteleri tek tek bakıp bütün kategorilerinde indirim arayacaklar. Okumuşun cahilleri de böyle oluyormuş yapacak bir şey yok. Siz birbirinizin sırtını sıvazlamaya devam edin.

Ekler

• 1x.jpg
    1x.jpg
    58.8 KB · Hit: 58

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
@BLCK_HCKR Aynen onu beklesinler. Hatta bak bunu alsınlar, bakalım belki fiyatı düşer ve yakalarlar benim gibi. Bir de birbirlerini pohpohlayıp cidden bir şey bildiğini sanıyorlar ya çok komik. Arama sitelerinde listelenmeyen siteleri tek tek dolaşıyor, her gün bakıyormuş, başkalarının arama sitelerinden bakması da yanlış bir şeymiş gibi lanse ediliyor. Evet herkes işsiz her gün listelenmeyen siteleri tek tek bakıp bütün kategorilerinde indirim arayacaklar. Okumuşun cahilleri de böyle oluyormuş yapacak bir şey yok. Siz birbirinizin sırtını sıvazlamaya devam edin.
Aldıklarımızı mı göstericez ? Bu ikisi sana yeter çok daha fazlası var. İşsizlik dediğin şeyden ben para kazanıyorum. Herkesin sitelere bakması anormal bir durum değil. Tek bir siteyi baz alıp fiyat karşılaştırmak yanlış. Bunu senin anlamanı beklemiyorum.
1670346057967.png

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Cidden konu baltalama da üstüne yokmuş. Ne güzel muhalefet yapıyorsun sen? Keşke politikacı olsan. Konuyu mahvettiğin için teşekkürler.
Dostum yaptığın saygısızlık ve cidden indirim nerde

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Sercan SAYİT
Senin gibi fiyat listeleme siteleri dışında ki siteleri ve kategorileri tek tek dolaşmıyor kimse. Ürün/Fiyat arama sitesinden baktığında adamın 1759 liraya alacağı ürünü 1623 lira satılıyor diye link koymuşum, buna bile muhalefet oluyorsun. Bence iyi değilsin, sıcak fırsat aramaktan senin alışveriş algın tamamen olağan dışı duruma gelmiş. @Ckribrahim

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Sercan SAYİT
Dostum yaptığın saygısızlık ve cidden indirim nerde

Evet insanlar burada ki konudan bakıp yararlansınlar diye konu açarak saygısızlık ediyorum. Halbuki gördüğümü fırsatları sömürüp sadece kendimi düşünmem lazımdı. Birbirinizin sırtınızı sıvazlamaktan yorulursanız haber edin. (y)

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Senin gibi fiyat listeleme siteleri dışında ki siteleri ve kategorileri tek tek dolaşmıyor kimse. Ürün/Fiyat arama sitesinden baktığında adamın 1759 liraya alacağı ürünü 1623 lira satılıyor diye link koymuşum, buna bile muhalefet oluyorsun. Bence iyi değilsin, sıcak fırsat aramaktan senin alışveriş algın tamamen olağan dışı duruma gelmiş. @Ckribrahim
Ben gördüklerimi paylaşıyorum zaten. İnsanlarda faydalansın diye. Bu attığım ürünleride paylaştım zamanında. Yaptığın üst düzey bir şey değil. 1759 TL olan linke girip bakmamışsın bile kim satıyor diye. Gir bak orda satanın QP olduğunu göreceksin zaten. Bunlara bakmak zor bir şey değil. Ayrıca sadece akakçe değil epey cimri vs sitelerde var. Akakçede gözükmeyenler oralarda gözükebiliyor. Bir bak istersen. Buda sadece benim bildiğim bir şey değil akakçeyi bilen çoğu kişi epey ve cimriyide bilir. Benim alış-veriş anlayışım olabildiğince ucuz almak veya aldırmak. Ve bu olayı hakkıyla yaptığımı düşünüyorum ki rozetim ve ondan önce bu kadar seven kişi var. Sevmeseler bile aklın yolu bir. Herkesin kendi aklı var neyin daha iyi olduğunu karar verebiliyorlar.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Evet insanlar burada ki konudan bakıp yararlansınlar diye konu açarak saygısızlık ediyorum. Halbuki gördüğümü fırsatları sömürüp sadece kendimi düşünmem lazımdı. Birbirinizin sırtınızı sıvazlamaktan yorulursanız haber edin. (y)
Boş konuşmayı bırakırsanız siz haber edin burası bir forum insanlar birbirine yardım etmek takılmak için uğruyor. İndirim dediğiniz şey zaten normalde olan bir fiyat daha nasıl açıklanabilir bilmiyorum.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Sercan SAYİT
Konuyu kapatın diye yönetici etiketliyorum kapatmıyorlar da, madem indirim yok kapatın gençler, kasmayın bu kadar.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

TeknoAdam

80+
Konu açtığına pişman olanlarda bugün 😃 neyse beni hiç dahil etmeyin "kawga" nıza güldüm geçtim selam bile vermedim sayın.

Top Bottom