yenigeldim
80+ Silver
fanı bir tık yukarı kaldır temiz iş olsunyani daha takmadım bilmiyorum baskı yaparmı
fanı bir tık yukarı kaldır temiz iş olsunyani daha takmadım bilmiyorum baskı yaparmı
Montajı o şekilde de olur. Ses neden oluyor ki anlamadım ?
attım videoyu hocam ses hızlandıkça artıyorMontajı o şekilde de olur. Ses neden oluyor ki anlamadım ?
Bu arkadaşın fanında problem olabilir mi ?
yok sistem benim ztnBu arkadaşın fanında problem olabilir mi ?
öteki türlü takınca sorun yok fanlar soğutuya bakınca ses yapıyorBu arkadaşın fanında problem olabilir mi ?
bu şekil olmuşmu?yok sistem benim ztn
Mesaj otomatik birleştirildi:
öteki türlü takınca sorun yok fanlar soğutuya bakınca ses yapıyor
yapabilmişmiyim ramde küçükte bir olsa boşsluk varBu arkadaşın fanında problem olabilir mi ?
Olur tabi ki de.bu şekil olmuşmu?
yapabilmişmiyim ramde küçükte bir olsa boşsluk var
Tamamdır kapatabilirsin kasayı. Son kez kabloları kontrol et. Bir de ortadaki fanı yukarı çek biraz. Izgaraya ortalaman daha iyi olur onu.bu şekil yaptım sence olmuşmu 1 tık boşluk var ramde
kankam ortadaki faı yukarı çekmeye unutmuşum tamda bilgisayarı açtım şimdi tekrar düzelteyimmi yoksa kalsınmı?Tamamdır kapatabilirsin kasayı. Son kez kabloları kontrol et. Bir de ortadaki fanı yukarı çek biraz. Izgaraya ortalaman daha iyi olur onu.
Olmuşbu şekil olmuşmu?
yapabilmişmiyim ramde küçükte bir olsa boşsluk var
Orta kalsınkankam ortadaki faı yukarı çekmeye unutmuşum tamda bilgisayarı açtım şimdi tekrar düzelteyimmi yoksa kalsınmı?