Neler Yeni

Philip evnia monitör kutusundan dp kablosu çıkıyormu?

Beyler aşağıya linkini koyduğum evnia monitörün kutusundan displayport kablosu çıkıyormu yoksa ek olarak mı almam lazım,birde displayport kablosu ile 180 hz alabilir miyim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

oEnesQlf

80+ Silver
Beyler aşağıya linkini koyduğum evnia monitörün kutusundan displayport kablosu çıkıyormu yoksa ek olarak mı almam lazım,birde displayport kablosu ile 180 hz alabilir miyim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Baktım da bilgi bulamadım ama hdmi çıkıyordur muhtemelen hdmi ile de 180hz alabilirsin

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Baktım da bilgi bulamadım ama hdmi çıkıyordur muhtemelen hdmi ile de 180hz alabilirsin
Hdmi zaten varda söyle bi sorun var alacağım sistemde anakartta displayport yokmuş, görüntüyü nereden alabilirim displayport için?olmazsa hdmi bağlarım

BrawE34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Bekdaş
kanka aynısını 1 hafta önce aldım hem hdmı hm dp çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de ekran kartı yok hdmı ile bağladım 180 hz i veriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka aynısını 1 hafta önce aldım hem hdmı hm dp çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de ekran kartı yok hdmı ile bağladım 180 hz i veriyor
Tamamdir kankam eyw sağol cevap için,ama şöyle bi sorun var anakartimda displayport girişi yokmuş,bunu bağlayabilecegim başka yer varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,263
Üyeler
168,273
Son üye
isude
Top Bottom