@ErayG
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Gerçekten ellerine geçse de açsalar sorun değil aceleleri ne anlamıyorumÇok fena bizim millet ya![]()
Gerçekten ellerine geçse de açsalar sorun değil aceleleri ne anlamıyorumÇok fena bizim millet ya![]()
2000 tane satış var elini çabuk tutan satar mantığı müşteri ayarlamaya çalışıyorlarGerçekten ellerine geçse de açsalar sorun değil aceleleri ne anlamıyorum
İptal gelirse sıkıntı hocam yoksa sıkıntı değil şimdi alan olsa gönderecek malları tok bide iptal yerlerse karşısındaki adamı da mağdur ederler2000 tane satış var elini çabuk tutan satar mantığı müşteri ayarlamaya çalışıyorlar![]()
Bakındım biraz o fiyat aralığına Dreame L10s Ultra var gayet güzel model öneririm.Maks 25 hocam.
Bakındım biraz o fiyat aralığına Dreame L10s Ultra var gayet güzel model öneririm.
Dreame L10s Ultra Robot Süpürge
Sana hangi modeli önermişlerdi hocam?
Aa bunu görmemişim. Bu da iyi model. Pil ömrü olarak Dreame L10S Ultra daha iyi duruyor ama çekiş gücü olarak Xiaomi daha iyi.
ben de hemen biter diye tek çekim aldım dkdfssdfHeyecandan taksit yapmayı unuttum.
Hangi karttan aldığımı filan hiç kontrol bile etmedim linke tıklamamla almam arasında 10 saniye filan var.ben de hemen biter diye tek çekim aldım dkdfssdf
Kral ben satabilirim çok kararsızımKahve makinesini, forum kardeşliği kapsamında satacak olan varsa haber verirse memnun olurum.Maalesef sepete ekledim ancak ödeme aşamasında stok kalmadı uyarısı verdi.
kaça vercenKral ben satabilirim çok kararsızım