Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Amazon olsaydı direk alacaktık İncehesap ölü piksel de sorun çıkarır mı sizce. Ses olayını da küçük soundbar tarzı bir şey alarak çözerim
İnceleme linki için teşekkürler. Fiyatına göre gayet iyiymiş şu anki fiyatlarda. Bu fiyatta yanlış değilsem VX2780, Q27G4X ve G272QPF vardı. VX2780 çok yavaş direk kaybediyor. MSI ve AOC'a bakmadım.nasıl yok?
AOC Q27G4X gibi aynı panel ama biraz daha iyileştirilmiş hali
Kutusunu açmadan sorunsuz iade edebilirsiniz .Ürünü aldıktan sonra kutusunu hiç açmazsak iade edebilir miyiz arkadaşlar?
Neden iade ediyorsunuzÜrünü aldıktan sonra kutusunu hiç açmazsak iade edebilir miyiz arkadaşlar?
Beyler bu fiyata kesin alın geçin aw baya beğendim ben g24-f2 den sonra baya iyi geldi ölü piksel yoktu ışık sızması ise baya azdı renk kalitesi felan beni memnun etti öneririm. Merak edenler için kutudan hem hdmi hemde display kablo çıkıyor.Bakalım nasıl olucak biraz kullanınca belki deneyimlerimi yazarım buraya.
Alıntıyı görüntüle
hocam video fotoğraf bir şey atsanıza veya bir inceleme çekseniz merak ediyoruz.Beyler bu fiyata kesin alın geçin aw baya beğendim ben g24-f2 den sonra baya iyi geldi ölü piksel yoktu ışık sızması ise baya azdı renk kalitesi felan beni memnun etti öneririm. Merak edenler için kutudan hem hdmi hemde display kablo çıkıyor.
not: ps5 de kullanıyorum 1440p testinde başarılı olarak geçti.
Hocam inceleme nasıl çekilir bilmiyorum daha bilen bir arkadaş yaparsa daha iyi olur fotoğraf müsait olursam atarım.hocam video fotoğraf bir şey atsanıza veya bir inceleme çekseniz merak ediyoruz.