Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PHILIPS Evnia 27M2N5500/01 7650 TL

Canberk86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Canberk Canbolat
1730453509820.png

Kendiğiminde kullandığı Philips monitör 7650TL'ye inmiş, birde satıcısı amazon. Bu kalitede 2K 180HZ IPS bir monitör için çok uygun.

Son düzenleme:

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Mehmet

Bu incelmede fabrika çıkış kalibrasyon değeleri kötü gözküyor. İnternette kalibrasyon edende yok, yanlış renklerde kulalnrısınız bilginz olsun.

Son düzenleme:

cheleby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Çelebi
00 ve 01 var farklı model mi aralarindaki fark nedir ?

Canberk86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Canberk Canbolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
00 ve 01 var farklı model mi aralarindaki fark nedir ?
00 modeli normal IPS 01 modeli Nano IPS ama farklarını bilmiyorum, ingilizce olarakda baya araştırdım farkları hakkında bir bilgi bulamadım.
Fabrika çıkış kalibrasyonu yapılmamış bir ürün, renkler gamma vs. yanlış, internette kalibrasyon aletiyle kalibrasyon yapanda yok, yanlış renklerde görüntüler görerek kullanırsınız bilginiz olsun.
Fabrika kalibrasyonunu bilmiyorum ama test edip gönderiyorlar, benimkinin sonuçları bunlar. Sonuçların anlamını bilmiyorum ama.
1730454508124.png

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Mehmet
00 modeli normal IPS 01 modeli Nano IPS ama farklarını bilmiyorum, ingilizce olarakda baya araştırdım farkları hakkında bir bilgi bulamadım.

Alıntıyı görüntüle
Fabrika kalibrasyonunu bilmiyorum ama test edip gönderiyorlar, benimkinin sonuçları bunlar. Sonuçların anlamını bilmiyorum ama.
seninki 00 mı 01 mi?

cheleby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Çelebi

Bu incelmede fabrika çıkış kalibrasyon değeleri kötü gözküyor. İnternette kalibrasyon edende yok, yanlış renklerde kulalnrısınız bilginz olsun.
Almayalım mı yani hocam ?

Canberk86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Canberk Canbolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almayalım mı yani hocam ?
Oyun oynamak için veya video izlemek için bence renk doğruluğu pek önemli değil hatta doğru renklerden vaz geçip daha canlı renklerde kullanmak daha keyifli oluyor bence, öylede kullanan çok ekran kartı ayarlarından doygunluğu arttırıp. Ama içerik üretiyorsanız çok çok önemli renk doğruluğu.

cheleby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Çelebi
Oyun oynamak için veya video izlemek için bence renk doğruluğu pek önemli değil hatta doğru renklerden vaz geçip daha canlı renklerde kullanmak daha keyifli oluyor bence, öylede kullanan çok ekran kartı ayarlarından doygunluğu arttırıp. Ama içerik üretiyorsanız çok çok önemli renk doğruluğu.
Sadece oyun
Birde 01 mi 00 modelini mi alalim

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
crazy
incede satılan 00 modeli wled diye geçiyo, amazonun ve itopyanın sattığı 01 nano ips olarak geçiyor, tek çekim 00 aldık, nano ips yi amazon 6 taksit aynı fiyata veriyo kafayı yemelik awk, indirimden önce 8.5 du fiyatı, tek kusuru nokta toz lekesi gibi iğne ucu kadar bişey var sadece beyaz ekranda gözüküyor, onun dışında çok kusur göremedim amazondan net alınır fiyat iyi, yanında gelen dp de 1.4, 180 hz 2k da 10 bit görüntü alabilirsiniz

Top Bottom