Kendiğiminde kullandığı Philips monitör 7650TL'ye inmiş, birde satıcısı amazon. Bu kalitede 2K 180HZ IPS bir monitör için çok uygun.
Son düzenleme:
00 modeli normal IPS 01 modeli Nano IPS ama farklarını bilmiyorum, ingilizce olarakda baya araştırdım farkları hakkında bir bilgi bulamadım.00 ve 01 var farklı model mi aralarindaki fark nedir ?
Fabrika kalibrasyonunu bilmiyorum ama test edip gönderiyorlar, benimkinin sonuçları bunlar. Sonuçların anlamını bilmiyorum ama.Fabrika çıkış kalibrasyonu yapılmamış bir ürün, renkler gamma vs. yanlış, internette kalibrasyon aletiyle kalibrasyon yapanda yok, yanlış renklerde görüntüler görerek kullanırsınız bilginiz olsun.
seninki 00 mı 01 mi?00 modeli normal IPS 01 modeli Nano IPS ama farklarını bilmiyorum, ingilizce olarakda baya araştırdım farkları hakkında bir bilgi bulamadım.
Alıntıyı görüntüle
Fabrika kalibrasyonunu bilmiyorum ama test edip gönderiyorlar, benimkinin sonuçları bunlar. Sonuçların anlamını bilmiyorum ama.
01 benimki amazondan aldım bende.seninki 00 mı 01 mi?
Almayalım mı yani hocam ?
Bu incelmede fabrika çıkış kalibrasyon değeleri kötü gözküyor. İnternette kalibrasyon edende yok, yanlış renklerde kulalnrısınız bilginz olsun.
Oyun oynamak için veya video izlemek için bence renk doğruluğu pek önemli değil hatta doğru renklerden vaz geçip daha canlı renklerde kullanmak daha keyifli oluyor bence, öylede kullanan çok ekran kartı ayarlarından doygunluğu arttırıp. Ama içerik üretiyorsanız çok çok önemli renk doğruluğu.Almayalım mı yani hocam ?
Sadece oyunOyun oynamak için veya video izlemek için bence renk doğruluğu pek önemli değil hatta doğru renklerden vaz geçip daha canlı renklerde kullanmak daha keyifli oluyor bence, öylede kullanan çok ekran kartı ayarlarından doygunluğu arttırıp. Ama içerik üretiyorsanız çok çok önemli renk doğruluğu.
Aradaki farkı cidden bilmiyorum ama 01 modelinden memnunum.Birde 01 mi 00 modelini mi alalim
Ben araştırayım.bir şey bulursam yazarım burayaAradaki farkı cidden bilmiyorum ama 01 modelinden memnunum.