Yardım Philips evnia 27m2n6501l00 OLED

ensbhdr55

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,555
Bütçe
25000
Oled monitör deneyimlemek istiyorum, alınır mı ? Kullanan var mı ? Buna alternatif başka önerisi olan var mı ?

Recep bunun 360 Hz olanını incelemişti. Genel olarak güzele benziyor. Ben Evnia serisinin 2K IPS olanını kullanıyorum. En büyük sorun monitör çok sallanıyor. Teknik olarak @Tayfunns yardımcı olabilir misin ?
Görsel olarak ambilight ın olması bence güzel olmuş

Tayfun hocam kasko'dan bilgisayarım aynı şekilde sağlandı bana 11k fiyata en iyi 2k monitörü önerebilir misiniz lütfen renk yönünden doygun ve parlaklık olarak iyi 27 inç veya üstü farketmez Philips olmasın kafi (Philips servisi sebebiyle istemiyorum) teşekkür ederim şimdiden

Tayfun hocam kasko'dan bilgisayarım aynı şekilde sağlandı bana 11k fiyata en iyi 2k monitörü önerebilir misiniz lütfen renk yönünden doygun ve parlaklık olarak iyi 27 inç veya üstü farketmez Philips olmasın kafi (Philips servisi sebebiyle istemiyorum) teşekkür ederim şimdiden
F/P olarak G2721E, eğer bütçen çıkarsa G65B, cıkmazsa VG27AQL5A.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hz çok önemli değil beyaz olması ve renklere doyacağım sorun yaşamayacağım bir ürün istiyorum
Renk canlılığıyla alakalı fark olmaz aynı nesil oledlerde. Renk doğruluğu ise şans işidir. Yani philips veya lenovo farketmiyor benzer görünecek.

Recep bunun 360 Hz olanını incelemişti. Genel olarak güzele benziyor. Ben Evnia serisinin 2K IPS olanını kullanıyorum. En büyük sorun monitör çok sallanıyor. Teknik olarak @Tayfunns yardımcı olabilir misin ?
Görsel olarak ambilight ın olması bence güzel olmuş
Benimde aklımda 2k ips olanını almak var Ürün nasıl

Tayfun hocam bu fiyatlara çıktıktan sonrada
Alianware daha mantıklı değil mi?

Renk canlılığıyla alakalı fark olmaz aynı nesil oledlerde. Renk doğruluğu ise şans işidir. Yani philips veya lenovo farketmiyor benzer görünecek.
G2721E Hocam fp olarak önerdiğiniz monitör nasıl markaya biraz ön yargılıyım

Benimde aklımda 2k ips olanını almak var Ürün nasıl
Beyaz sistem topladığım için tercih etmiştim. Genel olarak memnunum. OC yapmadan 240 Hz de kullanıyorum.
Eksi olarak bence 2 yönü var. Birincisi, PC yi kapattığında monitör bekleme moduna geçiyor ve üstündeki LED ışığı sönmüyor. Nefes alma modunda yanıp sönüyor. Gece karanlıkta çok belli olıyor ama alıştım
İkincisi, monitör standı, ayakları sağlam,ama monitör arka kısmının bağlantısından sanırım, masayı hafif sallayınca bile monitör sallanıyor.
Ama genel olarak fiyat/performans diyebilirim

Asus'u alacam gibide hocam aynı modelin bir ML5A olanları var onların sanırım ayakları farklı birtek değil mi

https://www.epey.com/monitor/karsil...-gaming-vg27aql5a_asus-tuf-gaming-vg27aqml5a/ bu ikili hocam

G2721E Hocam fp olarak önerdiğiniz monitör nasıl markaya biraz ön yargılıyım
Şu konuya bak ön yargın geçer. İlk RGB arka aydınlatmaya sahip Mini Led HKC (Koorui'nin üst markası) tarafından satışa çıkacak. Aynı zamanda HKC dediğimiz firma fason üretim yaptırmak yerine kendi ürününü kendi üretiyor. Panelleri bile kendi üretiyor. Mesela MSI G244F E2 de HKC panel var. Yani reklamını yapmaması onu kötü yapmıyor. Asus bile samsung, lg gibi üreticilerden satın alıyor endişe edecek bir durum yok.

Paylaşan kanal bile Koorui çünkü alt markası.

Asus'u alacam gibide hocam aynı modelin bir ML5A olanları var onların sanırım ayakları farklı birtek değil mi

https://www.epey.com/monitor/karsil...-gaming-vg27aql5a_asus-tuf-gaming-vg27aqml5a/ bu ikili hocam
MLA olanı alma onun kontrast oranı düşük. Aradaki tek fark ayakları değil, kullanılan panel farklı bir kere. VG27AQL5A da BOE panel kullanılırken VG27AQML5A da AUO panel kullanılıyor.

Tayfun hocam bu fiyatlara çıktıktan sonrada
Alianware daha mantıklı değil mi?
Muadil ürünler bunlar. Gen 3 QD-Oledler parlaklık, renk, homojenlik, hız vs çok benzer. IPS gibi farklı görüntülere değil aksine çok benzer görüntülere sahipler. Kalibrasyon ve parlaklık haricinde fark olmaz. Kalibrasyon da hepsinde iyi, parlaklık desen 250nit çoğu model sabit veriyor zaten.

Yani arada segment farkı yok. Ha lenovo almışsın, ha dell. Satış sonrası destek bakımından Dell mantıklı ama o yüzden biraz öne geçebilir. Eğer kritik bir eksisi yoksa tabii.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,755
Üyeler
186,671
Son üye
safka242
Geri