Neler Yeni

Öneri Philips one blade alınır mı?

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu

Philips one blade vücut traş için almak istiyorum. Gerçekten alan kullanan var mı alınır mı? Birden fazla modeli var sanırım yeni modelleri varmış başlık değişen vs. Sıfıra yakın pürüssüzlükte alıyor diyenler var ama kullananlara sormak istiyorum. Göğüş kol vs tüm vücut için. Varsa daha iyisi öneriniz bekliyorum​

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim ben kullanıyorum yani emin değilim alınır mı alınmaz mı 15 20 tıraştan sonra artık bıçakları kesmemeye başlıyor onu söyleyeyim üzerinden tekrar tekrar geçiyorsun
Yeni modellerde bıçak değiştirme imkanı varmış ama tabi bıçakları ne kadar onuda bilmiyorum bakmadım. Sonuçta oda bıçak körelir ayda 1 yapsan tek bıçak 6 7 ay götürse yeterli değil mi

barbaross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
barbaros kara
2 başlık, 1 vücut başlığı, sakal için de 1-2-3-5 numara kısaltma aparatı olan modelden kullanıyorum. 1000 tllik cihaz için gayet makul bence, sıfıra yakın ama sıfır almıyor, şarjı iyi gidiyor, sakalı numaralı keserken çok pratik, vücut için çok rahat oluyor ama vücut başlığı yaramaz

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
2 başlık, 1 vücut başlığı, sakal için de 1-2-3-5 numara kısaltma aparatı olan modelden kullanıyorum. 1000 tllik cihaz için gayet makul bence, sıfıra yakın ama sıfır almıyor, şarjı iyi gidiyor, sakalı numaralı keserken çok pratik, vücut için çok rahat oluyor ama vücut başlığı yaramaz
Ben sadece vücut için kullanacağım. Aşçıyım zaten sürekli jiletle sakal traşı olmak zorundayım. Tek kullanım amacım vücut olacak. Fazla uğraştırıyorsa yine vaz geçerim. Sıfır almasını hiç bir makineden beklenmez bu bir gerçek. Ama olabilecek en en kısa seviyede alıyorsa zaten o baktığında gözükmez dibine girmediğin sürece

barbaross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
barbaros kara
Vücut için tavsiye ederim

barbaross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
barbaros kara
Peki bu yeni model yeni kutu hangisi oluyor. Başlık değişmeli eski modelden iyi diyorlar
Bendeki başlıkları değişen hocam, 3-4 aydır kullanıyorum ayda 3-4 sefer, henüz bir körelme olmadı, yedek başlıklar da arada kampanyaya gidiyor öyle bir zamanda stoklanır

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bendeki başlıkları değişen hocam, 3-4 aydır kullanıyorum ayda 3-4 sefer, henüz bir körelme olmadı, yedek başlıklar da arada kampanyaya gidiyor öyle bir zamanda stoklanır
Tamamdır reis alıyım o zaman. 2 Farklı kutu var model olarak hangisi ney tam bakmadım görünüş olarak aklımda kaldıda bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,930
Üyeler
172,442
Son üye
kaplaj
Top Bottom