🔥İndirim Philips QP2724/10 Oneblade 493 TL

Ben de var makina ucuz ama başlık pahalı 2 tane başlık 570 liraya felan satılıyor. 4 ayda 1 değiştirilmesi gerekiyor yıllık 850 lira tutuyor başlığı. Sakalınız kalında daha kısa sürede değiştirmeniz gerekiyor başlığı

Ben de var makina ucuz ama başlık pahalı 2 tane başlık 570 liraya felan satılıyor. 4 ayda 1 değiştirilmesi gerekiyor yıllık 850 lira tutuyor başlığı. Sakalınız kalında daha kısa sürede değiştirmeniz gerekiyor başlığı
Başlık neden değişesin ki?

Bunun bi de QP2724/20 olanı var onunla aralarında ne fark var?
**Philips OneBlade QP2724/10** modeli, ıslak ve kuru kullanım sunar ve kirli sakal tarakları içerir, bu da daha uygun fiyatlı ve esnek bir seçenek sunar. **QP2724/20** modeli ise 5’i 1 arada ayarlanabilir tarak sunar ancak ıslak kullanım özelliği yoktur. Eğer ıslak kullanım ve uygun fiyat önceliğinizse **QP2724/10**, ayarlanabilir tarak ve kuru kullanım yeterliyse **QP2724/20** tercih edilebilir.

Ben bundan aldım, gerçekten hayal kırıklığı oldu. Jiletle devam ediyorum, tıraş aleti olarak da yıllar önce aldığım bir powertec makine vardı hala canavar gibi, oneblade'den kat ve kat daha iyi.

gece gördüm yetişemedim, başka kupon var mı?

Geri