Neler Yeni

İnceleme Philips spk8614 inceleme (red switch)

TheFaLcoN

80+ Bronze
Ben pazar günü saber sipariş ettim. Bugün geldi şuanlık çok memnunum uzun kullanımda basmamazlık yapıyor diyenler var ondan bir korkmadım degil inşallah bende böyle bir sıkıntı olmaz. Sırf büyük enter + manyak rgb + mechanic red switch olmasından dolayı aldım. İnşallah pişman olmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca benim klavyede de az da olsa yay sesi var yalan yok. Ama çok hoşuma gidiyor :D Kulak rahatsız etmiyor.

Nachi

80+ Platinum
Ben pazar günü saber sipariş ettim. Bugün geldi şuanlık çok memnunum uzun kullanımda basmamazlık yapıyor diyenler var ondan bir korkmadım degil inşallah bende böyle bir sıkıntı olmaz. Sırf büyük enter + manyak RGB + mechanic red switch olmasından dolayı aldım. İnşallah pişman olmam.

Ayrıca benim klavyede de az da olsa yay sesi var yalan yok. Ama çok hoşuma gidiyor :D Kulak rahatsız etmiyor.
Ben de bide bi ara logitech g410 denedim almadım çok kötü yay sesi vardı normal kullanımda

TheFaLcoN

80+ Bronze
Ben de bide bi ara logitech g410 denedim almadım çok kötü yay sesi vardı normal kullanımda
Ne yalan söyleyeyim ben kulaklık takmadan yay sesini duyabiliyorum ama tuş sesi onu engelliyor. İlk mekanik klavye deneyimim. Çok memnunum şu anda.

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Açılmamış sorunsuz geldi red switch kullanımı çok rahat bence fiyatına göre en iyi klavye 2 yıl garanti 50m tıklama ömrü yay sesi tuşun dibinde durarsanız gelir ama normal kullanımda hiç gelmez
Rahatlıkla alabilirsiniz daha anlatmaya gerek yok
Fiyat:368TL
Fotolar
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aldığım yer
Etiketlenenler
@zbabomen @Carpe Diem @Caner Kösedağ @ahmet.ershn
Güzel öneri olmuş :D

Sonra dedim ki membran klavye ne pismiş
membran klavyeler kötü fakat hibrid klavyeler iyi bence

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242