O blue switch olanı inceledi.Kro donanım arşivi de inceledi begendi
O blue switch olanı inceledi.Kro donanım arşivi de inceledi begendi
Videoda öyle demistiSwitchlerin markası ne?
Bi bakayimO blue switch olanı inceledi.
Belki bundakiler farklıdır diye sordum da.Videoda öyle demisti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi bakayim
K red diye yazıyo üstünde ama marka duymadım önceden ama iyi kötü değilBelki bundakiler farklıdır diye sordum da.
Sesi nasıl, fazla mı?K red diye yazıyo üstünde ama marka duymadım önceden ama iyi kötü değil
Red switch olduğundan fazla değil iyi mavi olsa çok çıkardıSesi nasıl, fazla mı?
Ben de bide bi ara logitech g410 denedim almadım çok kötü yay sesi vardı normal kullanımdaBen pazar günü saber sipariş ettim. Bugün geldi şuanlık çok memnunum uzun kullanımda basmamazlık yapıyor diyenler var ondan bir korkmadım degil inşallah bende böyle bir sıkıntı olmaz. Sırf büyük enter + manyak RGB + mechanic red switch olmasından dolayı aldım. İnşallah pişman olmam.
Ayrıca benim klavyede de az da olsa yay sesi var yalan yok. Ama çok hoşuma gidiyor Kulak rahatsız etmiyor.
Ne yalan söyleyeyim ben kulaklık takmadan yay sesini duyabiliyorum ama tuş sesi onu engelliyor. İlk mekanik klavye deneyimim. Çok memnunum şu anda.Ben de bide bi ara logitech g410 denedim almadım çok kötü yay sesi vardı normal kullanımda
Sonra dedim ki membran klavye ne pismişNe yalan söyleyeyim ben kulaklık takmadan yay sesini duyabiliyorum ama tuş sesi onu engelliyor. İlk mekanik klavye deneyimim. Çok memnunum şu anda.
Güzel öneri olmuşAçılmamış sorunsuz geldi red switch kullanımı çok rahat bence fiyatına göre en iyi klavye 2 yıl garanti 50m tıklama ömrü yay sesi tuşun dibinde durarsanız gelir ama normal kullanımda hiç gelmez
Rahatlıkla alabilirsiniz daha anlatmaya gerek yok
Fiyat:368TL
Fotolar
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aldığım yer
EtiketlenenlerPhilips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı ***KIRMIZI SWİTCH** Mekanik Klavye TÜRKÇE KLAVYE PROFESYONEL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı ***KIRMIZI SWİTCH** Mekanik Klavye TÜRKÇE KLAVYE PROFESYONEL en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı ***KIRMIZI SWİTCH** Mekanik Klavye TÜRKÇE KLAVYE PROFESYONEL incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri...www.gittigidiyor.com
@zbabomen @Carpe Diem @Caner Kösedağ @ahmet.ershn
membran klavyeler kötü fakat hibrid klavyeler iyi benceSonra dedim ki membran klavye ne pismiş
Birde optik klavye neGüzel öneri olmuş
membran klavyeler kötü fakat hibrid klavyeler iyi bence