Neler Yeni

Philips SPK8614 mekanik klavye

alperkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper
Merhabalar sizce bu klavye nasıl vs go için uygunmudur ayrıca mekanik olmasına rağmen neden 8 ms tepki süresi var? Ayrıca 300 350 TL arası mekanik klavye önerir misiniz?

Alfred

80+
Merhabalar sizce bu klavye nasıl vs go için uygunmudur ayrıca mekanik olmasına rağmen neden 8 ms tepki süresi var? Ayrıca 300 350 TL arası mekanik klavye önerir misiniz?
kanka mavi switch hiç bir zaman fps için alınmaz herzaman red al oyun için yazı için mavi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,614
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
kanka mavi switch hiç bir zaman fps için alınmaz herzaman red al oyun için yazı için mavi

Yazı için mavi mi ? dostum o ses ile yazı falan yazılmaz tam tersine red switch daha uygundur, Red switch daha sessizdir çünkü. İki switch de oyun konusunda fazlasıyla iyi.

alperkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk peki oyun için gecikme süresi 8 ms yazıyor bende mavi Switch var 1 ms ama incelemelerde hiç. Kimse klavyenin tepkime süresinden bahsetmiyor önemli değil mi acaba

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Knk peki oyun için gecikme süresi 8 ms yazıyor bende mavi Switch var 1 ms ama incelemelerde hiç. Kimse klavyenin tepkime süresinden bahsetmiyor önemli değil mi acaba

E-Sporcumusun ?

alperkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper
Yazı için mavi mi ? dostum o ses ile yazı falan yazılmaz tam tersine red switch daha uygundur, Red switch daha sessizdir çünkü. İki switch de oyun konusunda fazlasıyla iyi.
Klavye tepkime süresinden kimse bahsetmiyor neden acaba? İncelemeler de kimse bahsetmiyor bakıyorum da bu bahsettiğim klavye 8 ms sence Bi sıkıntı çıkarır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

E-Sporcumusun ?
Hayır ama 1ms klavye kullanıyorum ancak bazı tuşları bozuldu yeni klavye almak için soruyorum cs oyuncusuyum Blue Switch kullanıyorum şu anda ama tuşları bozuldu

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Klavye tepkime süresinden kimse bahsetmiyor neden acaba? İncelemeler de kimse bahsetmiyor bakıyorum da bu bahsettiğim klavye 8 ms sence Bi sıkıntı çıkarır mı?

O klavyenin 8ms olduğunu sanmam switchli bir klavye o kadar yavaş olmaz.

alperkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper
O klavyenin 8ms olduğunu sanmam switchli bir klavye o kadar yavaş olmaz.
İncelemesinde öyle yazıyor donanım arşivi öyle incelemiş öyle yazmış sonra sorumlu firma da öyle yazmış

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Ne alaka? Blue switch çok rahatsız eder yazı yazarken sessizlik olması gerekli bu yüzden yazı yazacaklar red veya brown tercih etmeli.

Blue ile aynı olsun ama sessiz olsun diyenler de brown a baksın.

alperkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper
Ne alaka? Blue switch çok rahatsız eder yazı yazarken sessizlik olması gerekli bu yüzden yazı yazacaklar red veya brown tercih etmeli.

Blue ile aynı olsun ama sessiz olsun diyenler de brown a baksın.
Peki bunlar arasın da tepkime süresi önemli mi? Hiç incelemeler de bahsedilmiyor

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Peki bunlar arasın da tepkime süresi önemli mi? Hiç incelemeler de bahsedilmiyor
Bu video o konuda sana yardımcı olabilir.

(Link içinde küfür gibi iki harf olduğundan orayı sansürlemiş otomatik. Linke girilmiyor)

Furylevel switch yaz youtube'a çıkar karşına

@Mehmet Yılmaz hocam böyle bir şeye ilk defa rastlıyorum :D

Top Bottom