kanka mavi switch hiç bir zaman fps için alınmaz herzaman red al oyun için yazı için maviMerhabalar sizce bu klavye nasıl vs go için uygunmudur ayrıca mekanik olmasına rağmen neden 8 ms tepki süresi var? Ayrıca 300 350 TL arası mekanik klavye önerir misiniz?
Neden alınmasın?kanka mavi switch hiç bir zaman fps için alınmaz herzaman red al oyun için yazı için mavi
kanka mavi switch hiç bir zaman fps için alınmaz herzaman red al oyun için yazı için mavi
Knk peki oyun için gecikme süresi 8 ms yazıyor bende mavi Switch var 1 ms ama incelemelerde hiç. Kimse klavyenin tepkime süresinden bahsetmiyor önemli değil mi acabakanka mavi switch hiç bir zaman fps için alınmaz herzaman red al oyun için yazı için mavi
Knk peki oyun için gecikme süresi 8 ms yazıyor bende mavi Switch var 1 ms ama incelemelerde hiç. Kimse klavyenin tepkime süresinden bahsetmiyor önemli değil mi acaba
Klavye tepkime süresinden kimse bahsetmiyor neden acaba? İncelemeler de kimse bahsetmiyor bakıyorum da bu bahsettiğim klavye 8 ms sence Bi sıkıntı çıkarır mı?Yazı için mavi mi ? dostum o ses ile yazı falan yazılmaz tam tersine red switch daha uygundur, Red switch daha sessizdir çünkü. İki switch de oyun konusunda fazlasıyla iyi.
Hayır ama 1ms klavye kullanıyorum ancak bazı tuşları bozuldu yeni klavye almak için soruyorum cs oyuncusuyum Blue Switch kullanıyorum şu anda ama tuşları bozulduE-Sporcumusun ?
Klavye tepkime süresinden kimse bahsetmiyor neden acaba? İncelemeler de kimse bahsetmiyor bakıyorum da bu bahsettiğim klavye 8 ms sence Bi sıkıntı çıkarır mı?
İncelemesinde öyle yazıyor donanım arşivi öyle incelemiş öyle yazmış sonra sorumlu firma da öyle yazmışO klavyenin 8ms olduğunu sanmam switchli bir klavye o kadar yavaş olmaz.
reyiz çünkü red switch latency daha iyi ve az ses çıkarır aynı zamanda arkadaş fps oyunu için istiyorNeden alınmasın?
Ne alaka? Blue switch çok rahatsız eder yazı yazarken sessizlik olması gerekli bu yüzden yazı yazacaklar red veya brown tercih etmeli.kanka mavi switch hiç bir zaman fps için alınmaz herzaman red al oyun için yazı için mavi
Peki bunlar arasın da tepkime süresi önemli mi? Hiç incelemeler de bahsedilmiyorNe alaka? Blue switch çok rahatsız eder yazı yazarken sessizlik olması gerekli bu yüzden yazı yazacaklar red veya brown tercih etmeli.
Blue ile aynı olsun ama sessiz olsun diyenler de brown a baksın.
Bu video o konuda sana yardımcı olabilir.Peki bunlar arasın da tepkime süresi önemli mi? Hiç incelemeler de bahsedilmiyor