Philips Spk8614 tuş sorunu.

Teknoloji şans işidir ama bir yere kadar. Hadron/Platoon güç kaynağı alıp sisteminize zarar geldiğinde de şansımız yokmuş mu diyeceksiniz hocam?
Anlatmak istediğim bir kişi sorun yaşadı diye o ürün kalitesiz olmaz.
Kaç bin kişiye önerilmiştir bu klavye hepsi memnun ilk defa şikayet duyuyorum bu forumda.
800liralık bir klavyede böyle bir sorun çıksa ve konu açılsa aynı cümleyi kurmayacağına o kadar eminim ki...

Anlatmak istediğim bir kişi sorun yaşadı diye o ürün kalitesiz olmaz.
Kaç bin kişiye önerilmiştir bu klavye hepsi memnun ilk defa şikayet duyuyorum bu forumda.
800liralık bir klavyede böyle bir sorun çıksa ve konu açılsa aynı cümleyi kurmayacağına o kadar eminim ki...
Bir kişi yaşamıyor zaten bu sorunu. Hiç tuşu takılı kalan Gamepower klavye konularına baktınız mı? Ne kadar fazlalar. Bir de AOC GK500 modelini araştırın bakın bakalım böyle tuş takılma sorunları yaşanıyor mu. Teknoloji şans işidir ama bir yere kadar dediğim gibi.

Bir kişi yaşamıyor zaten bu sorunu. Hiç tuşu takılı kalan Gamepower klavye konularına baktınız mı? Ne kadar fazlalar. Bir de AOC GK500 modelini araştırın bakın bakalım böyle tuş takılma sorunları yaşanıyor mu. Teknoloji şans işidir ama bir yere kadar dediğim gibi.
Dostum ben Gamepower mu dedim?
Philips Spk8614 den bahsediyoruz şu anda.
Konuyu farklı markalara ve klavyelere taşımayın.
O klavyeyi alsanda sorun yaşama ihtimalın vardır.
Cebinden çıkan paraya göre de bu ihtimal düşüyor.
Ama gelip birisi burda o bahsettiğiniz klavyede bu sorunu anlatsa,aynı cümleyi kurmazsınız.
Ben şu ana kadar bu forumda hiç duymadım Spk8614'den.
Sorunu olabilirmi dersende olabilir teknoloji bu.
Ve basma bir klavye.

Dostum ben Gamepower mu dedim?
Philips Spk8614 den bahsediyoruz şu anda.
Konuyu farklı markalara ve klavyelere taşımayın.
O klavyeyi alsanda sorun yaşama ihtimalın vardır.
Cebinden çıkan paraya göre de bu ihtimal düşüyor.
Ama gelip birisi burda o bahsettiğiniz klavyede bu sorunu anlatsa,aynı cümleyi kurmazsınız.
Ben şu ana kadar bu forumda hiç duymadım Spk8614'den.
Sorunu olabilirmi dersende olabilir teknoloji bu.
Ve basma bir klavye.
Aynı durumun bir farklısı, ayrıca aynı fiyatta kaliteli bir marka olan Redragon varken ne diye marka basılmış kalitesiz bir modeli savunuyorsunuz anlamadım açıkcası. Bütçe yetersiz olsa kabul ederdim ama daha kalitelisi aynı fiyattayken kabul edilemez bir durum.

Aynı durumun bir farklısı, ayrıca aynı fiyatta kaliteli bir marka olan Redragon varken ne diye marka basılmış kalitesiz bir modeli savunuyorsunuz anlamadım açıkcası. Bütçe yetersiz olsa kabul ederdim ama daha kalitelisi aynı fiyattayken kabul edilemez bir durum.
Anlatmak istediğim şey bir kişi sorun yaşıyorsa o ürün kalitesiz olmaz.
Bu tamamen önyargıdır.
Yoksa banane philipsden sponsorluk alıp para kazanmıyorum ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,858
Üyeler
188,840
Son üye
denixsus
Geri