Philips spk9404 alınır mi?

Fena değil. ışıklandırmasını pek beğenmedim. Sensör vs. kalitesi de üst düzey değil ama 60 Lira için yeterli. 60 Liraya bulduysaniz alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kötü bir mouse değil ortalama ışık konusunda zaten ışık philipsin işi yalnız şokta bulamayabilirsin biliyorsun ne zaman bir şey gelse hemen kapıp gidiyorlar :D
Belki tenha ve nüfus yoğunluğu ya da genç nüfusu az bir yerde yaşıyordur. Ben Aksaray'daydim geçen hafta küçük bir Şok buldum kimsenin alışveriş yapmadığı 1 gün sonra gittim orda bundan kalmıştı aldım ben de :D.

Fena değil. ışıklandırmasını pek beğenmedim. Sensör vs. kalitesi de üst düzey değil ama 60 Lira için yeterli. 60 Liraya bulduysaniz alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki tenha ve nüfus yoğunluğu ya da genç nüfusu az bir yerde yaşıyordur. Ben Aksaray'daydim geçen hafta küçük bir Şok buldum kimsenin alışveriş yapmadığı 1 gün sonra gittim orda bundan kalmıştı aldım ben de :D.
evet öyle denk gelebiliyor bazen ama ben antalya dayım ve the walking dead gibi alıp kayboluyorlar :D

dostum biraz geç oldu ama yazmak istedim
ben mouseyi 2 yıldır aralıksız kullanıyorum sadece fps oyunları oynadım ve mousede tuş takılma, algılamama gibi bir olay hiç yaşanmadı gayet memnunum simdi fiyatı 150 tl fakat hala alınabilir çünkü tam bir f/p ürünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,647
Üyeler
186,761
Son üye
ytbx
Geri