Şu başlığı değiştirsene mekanuk klavye ne?Bu klavyeyi internet kafede kullanmıştım hissiyat iyi fakat tuşlarda özellikle wasd tuşlarının harfleri soyulmuştu kullanan var mı nasıl klavye sizce uzun süre götürür mü fiyatı iyi mi ?
Tamam kızma bana çok komik geldi özür dilerimDeğiştim rahatladın mı ? xd
Klavyenin Kullanılmış olma ihtimali var mı ?Bu klavyeyi internet kafede kullanmıştım hissiyat iyi fakat tuşlarda özellikle wasd tuşlarının harfleri soyulmuştu kullanan var mı nasıl klavye sizce uzun süre götürür mü fiyatı iyi mi ?
@rıza baba noldu neye güldün ?Klavyenin Kullanılmış olma ihtimali var mı ?
İade Edebiliyor Musunuz ?
İnternet kafede kullandım zaten klavyenin hissiyatı hoşuma gitti bilek destegide var çıkarıp takabiliyorsun fakat tuşları hep soyulmuştu ondan biraz tereddütte kaldım uzun süre kullanan var mı diye sordum yani tuslarında ileri ki dönemlerde takılma felan oluyor mu diyeKlavyenin Kullanılmış olma ihtimali var mı ?
internet kafede kullandım diyor iade edebiliyor musun diyorsun. ilk adamın ne yazdığını anlaKlavyenin Kullanılmış olma ihtimali var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@rıza baba noldu neye güldün ?
Yani Siz İnternet Kafede Kullanılan Klavyeyi Aldınız doğru mu anladım ?İnternet kafede kullandım zaten klavyenin hissiyatı hoşuma gitti bilek destegide var çıkarıp takabiliyorsun fakat tuşları hep soyulmuştu ondan biraz tereddütte kaldım uzun süre kullanan var mı diye sordum yani tuslarında ileri ki dönemlerde takılma felan oluyor mu diye
internet kafelerde klavye devamlı kullanıldığı için çoğu klavye soyuk oluyorİnternet kafede kullandım zaten klavyenin hissiyatı hoşuma gitti bilek destegide var çıkarıp takabiliyorsun fakat tuşları hep soyulmuştu ondan biraz tereddütte kaldım uzun süre kullanan var mı diye sordum yani tuslarında ileri ki dönemlerde takılma felan oluyor mu diye
Acaba Sıfır Paketinden Çıkartıp İnternet Kafede Kullanmış olabilir mi ?internet kafede kullandım diyor iade edebiliyor musun diyorsun. ilk adamın ne yazdığını anla