🔥İndirim PHOENIX-5060T V9 Sistem 36.999TL

Aşağılayıp dalga geçmenin manası yok. Sistem o fiyata Göre kötü o sistemin hakkı Max 25-28 bandı diye düşünüyorum. Geçen sefer o fiyatlara incehesap gaming gecesinde 9060 XT 16 GB ve 5060ti 16 GB satıldı diye hatırlıyorum.

Hala duruyor. O da inanılmaz f/p sistem ben acaba onu mu alsaydım diye düşünüyorum arada ama yine de mfg apayrı bir şey 5060 için değer
Genelde pahalı bence

Genelde pahalı bence
Ayrı ayrı eşdeğer modelleri en ucuzundan alsan gene 5000 lira daha ucuza geliyor. En ucuz 5060 kart 15 bin lira. Bir de 3 taksit yapıyor. Kardeşim öyle görmezden geliyoruz ama bu taksit olayı bir çoğumuz için olmazsa olmaz. Bende nerde para ki peşin alayım? 25 bin lira kredi çek bakalım 3 taksitle ne kadar faiz koyuyor en az 5 bin alıyordur bankalar. Bir de onu kar olarak hesaplaması lazım nakit parası olmayanın.

Ayrı ayrı eşdeğer modelleri en ucuzundan alsan gene 5000 lira daha ucuza geliyor. En ucuz 5060 kart 15 bin lira. Bir de 3 taksit yapıyor. Kardeşim öyle görmezden geliyoruz ama bu taksit olayı bir çoğumuz için olmazsa olmaz. Bende nerde para ki peşin alayım? 25 bin lira kredi çek bakalım 3 taksitle ne kadar faiz koyuyor en az 5 bin alıyordur bankalar. Bir de onu kar olarak hesaplaması lazım nakit parası olmayanın.
3 taksit leş en az 4-6-9 olmalı sistemler ekran kartları vb

3 taksit leş en az 4-6-9 olmalı sistemler ekran kartları vb
Anlamadım leş olan ne? Ürün mü? Taksit zaten ekstra bir şey yani elbette ne kadar fazla olsa o kadar iyi de. Neyi beğenmediğini tam anlamaya çalışıyorum. Gerçi sanırım hiç bir şeyi beğenmedin. Neyse sağlık olsun.

Anlamadım leş olan ne? Ürün mü? Taksit zaten ekstra bir şey yani elbette ne kadar fazla olsa o kadar iyi de. Neyi beğenmediğini tam anlamaya çalışıyorum. Gerçi sanırım hiç bir şeyi beğenmedin. Neyse sağlık olsun.
Taksit az onu diyorum 6-9 taksit olsa süper olur rahat öder alan kişi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,162
Üyeler
184,271
Son üye
Yet441936
Geri